Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mlks Sparta KW Zegrze Nieporęt
copa Tactiek Tygrys
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
58.8 gemiddelde waardering 49.5
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen goed
formidabel Verdedigen goed


7e minuut.
Klungelig pakt Jazvec de bal. Al Awar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazvec onderschept slim de pass. Jazvec draait met de bal, schiet en ... Lemus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - Zegrze Nieporęt 0:1

17e minuut.
Casabona met een sublieme pass. Laserre bereikt de bal nog maar net als eerste. Laserre met een sublieme pass. Draganić rent richting de bal. Draganić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Hottiger geeft een hoge lob. Jazvec kopt de bal weg. Krysiuk is nu in balbezit. Krysiuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - Zegrze Nieporęt 0:2

22e minuut.
Matysek geeft de bal voor. Draganić kopt de bal weg. Santander is nu in balbezit. Santander haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kołodziej geeft de bal voor. Inworp. Strzałka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramabaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramabaja geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Matysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazvec verovert de bal door een tackle van achteren. Stefańczyk begaat een overtreding. Stefańczyk krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Von Erlach met een sublieme pass. Jazvec is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Matysek ... Strafschop! Directe rode kaart, Matysek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Matysek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Jazvec raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jazvec neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - Zegrze Nieporęt 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mlks Sparta KW 38%, Zegrze Nieporęt 62%.
Mlks Sparta KW - Zegrze Nieporęt 0:3

49e minuut.
Stefańczyk rent richting de bal. Stefańczyk geeft een hoge lob. Jazvec is nu in balbezit. Jazvec haalt uit met een fantastische trap. Lemus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - Zegrze Nieporęt 0:4

56e minuut.
Von Erlach met een sublieme pass. Jazvec is nu in balbezit. Stefańczyk begaat een overtreding. Jazvec raakt geblesseerd tijdens het duel. Hottiger wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Jazvec controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Istrate komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Butrym bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrym probeert naar een medespeler te passen. Laserre is nu in balbezit. Laserre geeft een hoge lob. Santander krijgt zijn hoofd ertegen. Kędzia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Draganić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Laserre bereikt de bal nog maar net als eerste. Maziarczyk onderschept slim de pass. Maziarczyk met een sublieme pass. Rosendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Jazvec rent richting de bal. Istrate rent richting de bal. Jazvec verovert de bal door een tackle van achteren. Jazvec heeft problemen om de bal te vangen. Jazvec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arrowsmith komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Spychalski geeft een lange en hoge pass. Arrowsmith probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laserre is nu in balbezit. Arrowsmith rent richting de bal. Arrowsmith haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Butrym rent richting de bal. Butrym speelt de bal door. Jazvec is nu in balbezit. Jazvec schiet op doel. Lemus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Butrym is nu in balbezit. Butrym passt de bal in één keer door. Strzałka speelt de bal door. Santander bereikt de bal nog maar net als eerste. Santander haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kędzia met een harde bal richting middenveld. Rosendo kopt de bal weg. Arrowsmith rent richting de bal. Arrowsmith draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Stefańczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laserre bereikt de bal nog maar net als eerste. Laserre passt de bal zonder na te denken. Rosendo rent richting de bal. Rosendo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Istrate geeft de bal voor. Arrowsmith is nu in balbezit. Arrowsmith passt de bal met de wreef. Rosendo is nu in balbezit. Rosendo draait met de bal, schiet en ... Kędzia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Stefańczyk passt de bal met de wreef. Daar is Von Erlach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laserre probeert naar een medespeler te passen. Krysiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krysiuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jazvec heeft problemen om de bal te vangen. Jazvec haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - Zegrze Nieporęt 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mlks Sparta KW 38%, Zegrze Nieporęt 62%.
Mlks Sparta KW - Zegrze Nieporęt 0:5