Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE Wilcza Wataha
433 Tactiek 532 ps
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 53.5
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger passt de bal met de wreef. Liegeon rent richting de bal. Liegeon geeft een hoge lob. Pina Roldán maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Rusanov kopt de bal weg. Klungelig pakt Picoli de bal. Davis begaat een overtreding. Davis krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Garcia verovert de bal door een tackle van achteren. Garcia geeft een lange en hoge pass. Zileli heeft problemen om de bal te vangen. Kuziel is nu in balbezit. Kuziel schiet op doel. Lévy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zileli heeft problemen om de bal te vangen. Kuziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Zileli geeft een hoge lob. Zümrüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rusanov krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Garcia geeft de bal voor. Constantinescu is nu in balbezit. Daar is Constantinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constantinescu schiet op doel. Lévy probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Amaya Carazo verovert de bal door een tackle van achteren. Amaya Carazo met een sublieme pass. Klungelig pakt Constantinescu de bal. Constantinescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Rusanov rent richting de bal. Rusanov probeert naar een medespeler te passen. Lincz rent richting de bal. Kuziel onderschept slim de pass. Kuziel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zieliński probeert de bal aan de voet te houden. Constantinescu is nu in balbezit. Zieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu schiet op doel. Lévy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu passt de bal met de wreef. Lincz heeft problemen om de bal te vangen. Kuziel rent richting de bal. Kuziel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Reiziger met een sublieme pass. Klungelig pakt Pina Roldán de bal. Pina Roldán passt de bal in één keer door. Zümrüt is nu in balbezit. Zümrüt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Constantinescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuziel de bal. Kuziel passt de bal met de wreef. Constantinescu rent richting de bal. Constantinescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 51%, Wilcza Wataha 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Wilcza Wataha 0:0

47e minuut.
Lincz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincz passt de bal met de wreef. Reiziger speelt de bal door. Macedo rent richting de bal. Macedo haalt uit met een fantastische trap. Üçok bokst de bal weg.

56e minuut.
Macedo rent richting de bal. Deleu verovert de bal door een tackle van achteren. Deleu speelt de bal door. Kuziel is nu in balbezit. Kuziel schiet op doel. Lévy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Deleu verovert de bal door een tackle van achteren. Deleu geeft een lange en hoge pass. Zieliński heeft problemen om de bal te vangen. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantinescu schiet op doel. Lévy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Zümrüt controleert de bal met de borst. Rusanov is nu in balbezit. Rusanov passt de bal in één keer door. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Davis onderschept slim de pass. Picoli rent richting de bal. Picoli speelt de bal door. Constantinescu is nu in balbezit. Constantinescu schiet op doel. Lévy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Davis kopt de bal weg. Klungelig pakt Liegeon de bal. Reiziger probeert naar een medespeler te passen. Zümrüt rent richting de bal. Zümrüt schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Pina Roldán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üçok bokst de bal weg. Pina Roldán is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Wilcza Wataha 1:0

74e minuut.
Anaya geeft een lange en hoge pass. Constantinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zileli onderschept slim de pass. Kuziel onderschept slim de pass. Kuziel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Wilcza Wataha 1:1

75e minuut.
Pina Roldán speelt de bal door. Zümrüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zümrüt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lincz de bal. Kuziel bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ziering rent richting de bal. Ziering met een sublieme pass. Lincz speelt de bal door. Pina Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pina Roldán draait met de bal, schiet en ... Üçok verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Anaya de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Wilcza Wataha 2:1

90e minuut.
Deleu met een sublieme pass. Lincz is nu in balbezit. Lincz geeft de bal voor. Pina Roldán krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Wilcza Wataha 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 47%, Wilcza Wataha 53%.
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Wilcza Wataha 3:1