Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-ANDRESPOL Ano Crew
jabaduu Tactiek 4-3-3 atak
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
49 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
50.3 gemiddelde waardering 25.6
formidable Schieten weak
solid Passen weak
good Verdedigen weak


3e minuut.
Lewandowski passt de bal zonder na te denken. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Muciek zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Muciek naar de kleedkamers voor een vroege douche. Agricola raakt geblesseerd tijdens het duel. Lipovšek met een snel genomen vrije trap. Agricola krijgt zijn hoofd ertegen. Matysek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 1:0

6e minuut.
Lewandowski met een sublieme pass. Lipovšek is nu in balbezit. Lipovšek geeft een hoge lob. Agricola is nu in balbezit. Agricola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Lewandowski passt de bal in één keer door. Agricola rent richting de bal. Agricola probeert naar een medespeler te passen. Gonzalez is nu in balbezit. Gonzalez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 2:0

8e minuut.
Daar is Piasecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonzalez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lipovšek de bal. Lipovšek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 3:0

11e minuut.
Lipovšek probeert naar een medespeler te passen. Lewandowski is nu in balbezit. Lewandowski passt de bal met de wreef. Agricola heeft problemen om de bal te vangen. Agricola schiet op doel. Matysek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 4:0

13e minuut.
Kalociński passt de bal met de wreef. Lipovšek heeft problemen om de bal te vangen. Lipovšek met een sublieme pass. Gonzalez is nu in balbezit. Gonzalez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Agricola met een sublieme pass. Kruszecki rent richting de bal. Kruszecki probeert naar een medespeler te passen. Agricola heeft problemen om de bal te vangen. Agricola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 5:0

16e minuut.
Agricola is nu in balbezit. Skuteczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola verovert de bal door een tackle van achteren. Agricola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 6:0

18e minuut.
Lipovšek met de inworp. Moldani probeert naar een medespeler te passen. Gonzalez heeft problemen om de bal te vangen. Gonzalez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Uzarski de bal onder controle te krijgen. Matysek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 7:0

20e minuut.
Leśnik heeft problemen om de bal te vangen. Leśnik geeft een hoge lob. Kruszecki speelt de bal door. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lewandowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewandowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 8:0

22e minuut.
Gadelha speelt de bal door. Gonzalez bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola haalt uit met een fantastische trap. Matysek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 9:0

25e minuut.
Kalociński probeert naar een medespeler te passen. Gadelha rent richting de bal. Gadelha geeft een lange en hoge pass. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola schiet op doel. Matysek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lipovšek met een sublieme pass. Gonzalez rent richting de bal. Gonzalez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 10:0

31e minuut.
Lewandowski rent richting de bal. Lewandowski met een sublieme pass. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 11:0

32e minuut.
Gonzalez is nu in balbezit. Lewandowski met een sublieme pass. Agricola is nu in balbezit. Agricola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 12:0

33e minuut.
Agricola verovert de bal door een tackle van achteren. Agricola passt de bal in één keer door. Gonzalez is nu in balbezit. Gonzalez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 13:0

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Chodakiewicz stond buitenspel. Calandro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Agricola is nu in balbezit. Agricola schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gonzalez rent richting de bal. Uzarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez verovert de bal door een tackle van achteren. Gonzalez schiet op doel. Matysek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 14:0

38e minuut.
Moldani onderschept slim de pass. Moldani passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Agricola de bal. Agricola draait met de bal, schiet en ... Matysek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 15:0

39e minuut.
Lipovšek geeft een lange en hoge pass. Kruszecki kopt de bal weg. Agricola is nu in balbezit. Agricola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 16:0

44e minuut.
Klungelig pakt Gonzalez de bal. Lewandowski rent richting de bal. Lewandowski passt de bal met de wreef. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-ANDRESPOL 16%, Ano Crew 84%.
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 17:0

46e minuut.
Klungelig pakt Moldani de bal. Moldani speelt de bal door. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola draait met de bal, schiet en ... Matysek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 18:0

47e minuut.
Chodakiewicz speelt de bal door. Skuteczny is nu in balbezit. Agricola onderschept slim de pass. Agricola draait met de bal, schiet en ... Matysek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 19:0

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Duru komt het veld opgelopen. Kwasigroch komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Gonzalez is nu in balbezit. Lewandowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewandowski passt de bal in één keer door. Agricola rent richting de bal. Agricola haalt uit met een fantastische trap. Matysek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 20:0

52e minuut.
Kwasigroch geeft een hoge lob. Kruszecki rent richting de bal. Kruszecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Agricola de bal. Agricola draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Kruszecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszecki probeert naar een medespeler te passen. Agricola is nu in balbezit. Agricola schiet op doel. Matysek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 21:0

56e minuut.
Grabkowski speelt de bal door. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gonzalez zijn tegenspeler op de grond. Gonzalez krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Piasecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Kocur zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gadelha kopt de bal weg. Lipovšek probeert naar een medespeler te passen. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola haalt uit met een fantastische trap. Matysek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Gonzalez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Gonzalez is nu in balbezit. Gonzalez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 22:0

61e minuut.
Guţu verovert de bal door een tackle van achteren. Guţu geeft een lange en hoge pass. Kruszecki rent richting de bal. Kruszecki schiet op doel. Matysek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 23:0

62e minuut.
Kruszecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duru is nu in balbezit. Duru met een sublieme pass. Agricola rent richting de bal. Agricola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 24:0

64e minuut.
Lipovšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipovšek probeert naar een medespeler te passen. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola haalt uit met een fantastische trap. Matysek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 25:0

68e minuut.
Durczok geeft een lange en hoge pass. Lipovšek is nu in balbezit. Klungelig pakt Lipovšek de bal. Lipovšek geeft de bal voor. Gonzalez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Piasecki de bal. Lipovšek rent richting de bal. Lipovšek passt de bal in één keer door. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola schiet op doel. Matysek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lipovšek is nu in balbezit. Lipovšek met een sublieme pass. Gonzalez rent richting de bal. Gonzalez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lipovšek geeft de bal voor. Durczok heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Matysek speelt de bal door. Gadelha kopt de bal weg. Lewandowski probeert naar een medespeler te passen. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola schiet op doel. Matysek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gonzalez rent richting de bal. Gonzalez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 26:0

77e minuut.
Daar is Lewandowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lewandowski passt de bal met de wreef. Gonzalez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez haalt uit met een fantastische trap. Matysek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Agricola is nu in balbezit. Agricola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 27:0

80e minuut.
Lewandowski met een sublieme pass. Lipovšek speelt de bal door. Duru speelt de bal door. Agricola rent richting de bal. Agricola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Agricola heeft problemen om de bal te vangen. Agricola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 28:0

81e minuut.
Klungelig pakt Chodakiewicz de bal. Kocur is nu in balbezit. Agricola onderschept slim de pass. Agricola draait met de bal, schiet en ... Matysek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Skuteczny heeft problemen om de bal te vangen. Kruszecki rent richting de bal. Kruszecki passt de bal zonder na te denken. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola haalt uit met een fantastische trap. Matysek bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Agricola is nu in balbezit. Agricola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 29:0

85e minuut.
Lewandowski speelt de bal door. Agricola met een sublieme pass. Gonzalez rent richting de bal. Gonzalez draait met de bal, schiet en ... Matysek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 30:0

89e minuut.
Klungelig pakt Kalociński de bal. Kalociński geeft de bal voor. Gonzalez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez haalt uit met een fantastische trap. Matysek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 31:0

90e minuut.
Duru rent richting de bal. Duru passt de bal zonder na te denken. Agricola rent richting de bal. Agricola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 32:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-ANDRESPOL 20%, Ano Crew 80%.
FC-ANDRESPOL - Ano Crew 32:0