Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ano Crew Zegrze Nieporęt
4-3-3 atak Tactiek Tygrys 2
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 44
weak Schieten very good
weak Passen adequate
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Uzarski probeert naar een medespeler te passen. Butrym is nu in balbezit. Kocur maakt een afschuwelijke overtreding. Kocur krijgt een gele kaart. Butrym is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bochenek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jazvec krijgt zijn hoofd ertegen. Matysek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Zegrze Nieporęt 0:1

16e minuut.
Buitenspel voor Winiarski. Goede buitenspelval van de verdediging. Kołodziej maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Krysiuk is nu in balbezit. Krysiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Zegrze Nieporęt 0:2

19e minuut.
Popielski geeft een lange en hoge pass. Muciek kopt de bal weg. Krysiuk speelt de bal door. Jazvec rent richting de bal. Jazvec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Szluga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śliwowski rent richting de bal. Śliwowski geeft een hoge lob. Krysiuk rent richting de bal. Krysiuk haalt uit met een fantastische trap. Matysek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ćmich komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Doeltrap. Matysek trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Leśnik de bal. Krysiuk is nu in balbezit. Krysiuk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Bochenek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grabkowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Butrym neemt vlug de vrije trap. Krysiuk rent richting de bal. Krysiuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Popielski kopt de bal weg. Butrym bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrym probeert naar een medespeler te passen. Jazvec is nu in balbezit. Jazvec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Zegrze Nieporęt 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Crew 81%, Zegrze Nieporęt 19%.
Ano Crew - Zegrze Nieporęt 0:3

46e minuut.
Leśnik met een sublieme pass. Winiarski is nu in balbezit. Met opzet legt Butrym zijn tegenspeler op de grond. Butrym krijgt een gele kaart. Winiarski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Winiarski kan niet meer verder spelen. Piasecki komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Butrym bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrym geeft de bal voor. Muciek controleert de bal met de borst. Krysiuk is nu in balbezit. Krysiuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Kocur rent richting de bal. Kocur passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Skuteczny de bal onder controle te krijgen. Jazvec rent richting de bal. Jazvec haalt uit met een fantastische trap. Matysek bokst de bal weg. Klungelig pakt Uzarski de bal. Krysiuk is nu in balbezit. Krysiuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Zegrze Nieporęt 0:4

50e minuut.
Skuteczny is nu in balbezit. Butrym rent richting de bal. Butrym passt de bal zonder na te denken. Bochenek geeft een hoge lob. Jazvec springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Krysiuk rent richting de bal. Krysiuk passt de bal in één keer door. Jazvec is nu in balbezit. Jazvec haalt uit met een fantastische trap. Muciek probeert de bal aan de voet te houden. Matysek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Ćmich rent richting de bal. Ćmich passt de bal met de wreef. Jazvec rent richting de bal. Jazvec haalt uit met een fantastische trap. Muciek probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Uzarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matysek bokst de bal weg. Krysiuk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Zegrze Nieporęt 0:5

64e minuut.
Ćmich met een snelle inworp. Butrym met een sublieme pass. Jazvec is nu in balbezit. Jazvec draait met de bal, schiet en ... Matysek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Zegrze Nieporęt 0:6

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Bochenek de bal onder controle te krijgen. Bochenek passt de bal zonder na te denken. Butrym is nu in balbezit. Butrym passt de bal zonder na te denken. Jazvec rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Zegrze Nieporęt 0:7

67e minuut.
Butrym speelt de bal door. Ćmich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćmich geeft de bal voor. Jazvec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazvec schiet op doel. Matysek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Durczok heeft problemen om de bal te vangen. Krysiuk rent richting de bal. Krysiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Zegrze Nieporęt 0:8

71e minuut.
Sevgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevgi probeert naar een medespeler te passen. Durczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Durczok geeft de bal voor. Popielski geeft een hoge lob. Matysek bokst de bal weg.

75e minuut.
Butrym verovert de bal door een tackle van achteren. Butrym geeft een hoge lob. Krysiuk probeert de bal aan de voet te houden. Jazvec rent richting de bal. Jazvec draait met de bal, schiet en ... Matysek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Szluga heeft problemen om de bal te vangen. Jazvec is nu in balbezit. Jazvec passt de bal in één keer door. Ćmich rent richting de bal. Ćmich geeft de bal voor. Matysek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krysiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krysiuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Zegrze Nieporęt 0:9

87e minuut.
Popielski geeft de bal voor. Daar is Muciek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jazvec is nu in balbezit. Jazvec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ano Crew - Zegrze Nieporęt 0:10

88e minuut.
Grabkowski passt de bal met de wreef. Skuteczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Jazvec begaat een overtreding. Skuteczny raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Skuteczny kan niet meer verder spelen. Həbibli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ano Crew 69%, Zegrze Nieporęt 31%.
Ano Crew - Zegrze Nieporęt 0:10