Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-HALA Madrid- WNPK FC
wtf? Tactiek low2
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
66.3 gemiddelde waardering 47.8
outstanding Schieten good
excellent Passen good
outstanding Verdedigen solid


1e minuut.
Amsterdamski rent richting de bal. Gliszczyński is nu in balbezit. Amsterdamski rent richting de bal. Amsterdamski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
-HALA Madrid- - WNPK FC 1:0

5e minuut.
Smyła is nu in balbezit. Smyła geeft de bal voor. Hyży kopt de bal weg. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Późniak geeft de bal voor. Amsterdamski probeert de bal met de borst te controleren. Gliszczyński is nu in balbezit. Gliszczyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Alptekin is nu in balbezit. Alptekin met een sublieme pass. Smyła speelt de bal door. Olaitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaitz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Późniak met een sublieme pass. Gjøen rent richting de bal. Boldiş onderschept slim de pass. Boldiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-HALA Madrid- - WNPK FC 2:0

40e minuut.
Żebrowski probeert naar een medespeler te passen. Köyatası is nu in balbezit. Köyatası probeert naar een medespeler te passen. Żebrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebrowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -HALA Madrid- 33%, WNPK FC 67%.
-HALA Madrid- - WNPK FC 2:0

46e minuut.
Późniak probeert naar een medespeler te passen. Vanderstappen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderstappen geeft een lange en hoge pass. Hyży is nu in balbezit. Hyży geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Inworp. Żebrowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ingar probeert naar een medespeler te passen. Amsterdamski rent richting de bal. Amsterdamski schiet op doel. Hejberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Klungelig pakt Köyatası de bal. Köyatası geeft een hoge lob. Inworp. Eensoo met een snelle inworp. Cyra geeft een lange en hoge pass. Guiming bokst de bal weg. Alptekin maakt een snoekduik en kopt de bal. Guiming maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-HALA Madrid- - WNPK FC 2:1

72e minuut.
Żebrowski rent richting de bal. Żebrowski passt de bal zonder na te denken. Amsterdamski is nu in balbezit. Amsterdamski haalt uit met een fantastische trap. Hejberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-HALA Madrid- - WNPK FC 3:1

75e minuut.
Köyatası geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cigić de bal. Hyży bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyży draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-HALA Madrid- - WNPK FC 4:1

78e minuut.
Ingar speelt de bal door. Klungelig pakt Żebrowski de bal. Żebrowski speelt de bal door. Daar is Amsterdamski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amsterdamski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Żebrowski geeft de bal voor. Snoeckx kopt de bal weg. Amsterdamski rent richting de bal. Amsterdamski haalt uit met een fantastische trap. Hejberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
-HALA Madrid- - WNPK FC 5:1

82e minuut.
Snoeckx geeft een hoge lob. Ingar is nu in balbezit. Ingar passt de bal met de wreef. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boldiş rent richting de bal. Vanderstappen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boldiş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Amsterdamski neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
-HALA Madrid- - WNPK FC 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -HALA Madrid- 24%, WNPK FC 76%.
-HALA Madrid- - WNPK FC 6:1