Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE FC-ANDRESPOL
433 Tactiek jabaduu
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
9 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 56.6
very good Schieten formidable
very good Passen solid
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Moldani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liegeon. Moldani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lipovšek met een snel genomen vrije trap. Agricola springt en kopt de bal. Lévy bokst de bal weg.

2e minuut.
Duru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipovšek geeft de bal voor. Gonzalez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez schiet op doel. Lévy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - FC-ANDRESPOL 0:1

4e minuut.
Lipovšek is nu in balbezit. Lipovšek passt de bal met de wreef. Gonzalez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez draait met de bal, schiet en ... Lévy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - FC-ANDRESPOL 0:2

14e minuut.
Agricola is nu in balbezit. Agricola passt de bal zonder na te denken. Gonzalez rent richting de bal. Gonzalez draait met de bal, schiet en ... Lévy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - FC-ANDRESPOL 0:3

14e minuut.
Liegeon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Procházka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moldani rent richting de bal. Moldani geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Moldani probeert naar een medespeler te passen. Zieliński onderschept slim de pass. Gonzalez is nu in balbezit. Gonzalez haalt uit met een fantastische trap. Lévy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - FC-ANDRESPOL 0:4

27e minuut.
Kruszecki passt de bal in één keer door. Agricola rent richting de bal. Agricola passt de bal met de wreef. Gonzalez is nu in balbezit. Gonzalez haalt uit met een fantastische trap. Lévy bokst de bal weg. Lipovšek is nu in balbezit. Lipovšek passt de bal met de wreef. Agricola is nu in balbezit. Agricola schiet op doel. Lévy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gonzalez rent richting de bal. Gonzalez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - FC-ANDRESPOL 0:5

35e minuut.
Reiziger passt de bal zonder na te denken. Zümrüt rent richting de bal. Procházka begaat een overtreding. Procházka krijgt een gele kaart. Zümrüt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reiziger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gadelha heeft problemen om de bal te vangen. Pina Roldán rent richting de bal. Pina Roldán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lipovšek probeert naar een medespeler te passen. Agricola is nu in balbezit. Agricola passt de bal zonder na te denken. Gonzalez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - FC-ANDRESPOL 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 69%, FC-ANDRESPOL 31%.
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - FC-ANDRESPOL 0:6

47e minuut.
Ziering rent richting de bal. Ziering passt de bal zonder na te denken. Pina Roldán is nu in balbezit. Pina Roldán draait met de bal, schiet en ... González Dabo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - FC-ANDRESPOL 1:6

54e minuut.
Gadelha passt de bal zonder na te denken. Lipovšek rent richting de bal. Lipovšek passt de bal in één keer door. Gonzalez rent richting de bal. Gonzalez haalt uit met een fantastische trap. Lévy bokst de bal weg.

55e minuut.
Delap is nu in balbezit. Delap geeft de bal voor. Daar is Zümrüt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zümrüt haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Macedo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Moldani is nu in balbezit. Moldani met een sublieme pass. Gonzalez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez haalt uit met een fantastische trap. Lévy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - FC-ANDRESPOL 1:7

63e minuut.
Zileli geeft een hoge lob. Zümrüt is nu in balbezit. Procházka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Procházka krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

66e minuut.
Duru probeert naar een medespeler te passen. Lincz geeft een lange en hoge pass. Macedo kopt de bal weg. Daar is Pina Roldán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pina Roldán haalt uit met een fantastische trap. González Dabo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Agricola rent richting de bal. Agricola speelt de bal door. Kruszecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Gonzalez de bal. Gonzalez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Podkański komt het veld opgelopen. Troska komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Troska bereikt de bal nog maar net als eerste. Troska passt de bal zonder na te denken. Kruszecki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gonzalez de bal. Gonzalez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kruszecki is nu in balbezit. Kruszecki geeft de bal voor. Lévy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gonzalez bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieliński verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - FC-ANDRESPOL 1:8

78e minuut.
Guţu met een sublieme pass. Zileli is nu in balbezit. Troska onderschept slim de pass. Gonzalez is nu in balbezit. Gonzalez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Zieliński rent richting de bal. Zieliński geeft een hoge lob. Liegeon kopt de bal weg. Pina Roldán rent richting de bal. Pina Roldán schiet op doel. González Dabo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zümrüt is nu in balbezit. Zümrüt draait met de bal, schiet en ... González Dabo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pina Roldán kopt de bal weg. Daar is Guţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zümrüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zümrüt schiet op doel. González Dabo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 68%, FC-ANDRESPOL 32%.
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - FC-ANDRESPOL 1:8