Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wilcza Wataha -HALA Madrid-
532 ps Tactiek wtf?
35% Balbezit 65%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
31 gemiddelde waardering 59.5
weak Schieten incredible
adequate Passen formidable
average Verdedigen solid


4e minuut.
Boldiş rent richting de bal. Gliszczyński is nu in balbezit. Amsterdamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski haalt uit met een fantastische trap. Lamas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilcza Wataha - -HALA Madrid- 0:1

6e minuut.
Amsterdamski passt de bal met de wreef. Żebrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebrowski passt de bal met de wreef. Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Michałowicz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Amsterdamski de bal onder controle te krijgen. Hyży kopt de bal weg. Amsterdamski is nu in balbezit. Amsterdamski schiet op doel. Lamas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Żebrowski passt de bal in één keer door. Amsterdamski rent richting de bal. Krzyżaniak is nu in balbezit. Gliszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gliszczyński schiet op doel. Lamas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Hyży bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyży met een sublieme pass. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş draait met de bal, schiet en ... Lamas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilcza Wataha - -HALA Madrid- 0:2

15e minuut.
Hyży rent richting de bal. Hyży passt de bal zonder na te denken. Amsterdamski is nu in balbezit. Amsterdamski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilcza Wataha - -HALA Madrid- 0:3

16e minuut.
Żebrowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Gliszczyński de bal. Amsterdamski rent richting de bal. Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Gliszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gliszczyński haalt uit met een fantastische trap. Krzyżaniak heeft problemen om de bal te vangen. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amsterdamski rent richting de bal. Amsterdamski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilcza Wataha - -HALA Madrid- 0:4

20e minuut.
Hyży is nu in balbezit. Hyży passt de bal in één keer door. Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Anaya de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Hyży neemt de hoekschop. Marut kopt de bal weg. Daar is Lombardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gliszczyński geeft de bal voor. Michałowicz controleert de bal met de borst. Sęp is nu in balbezit. Amsterdamski onderschept slim de pass. Amsterdamski haalt uit met een fantastische trap. Lamas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Made de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Żebrowski geeft de bal voor. Made kopt de bal weg. Lombardo heeft problemen om de bal te vangen. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Csernus heeft problemen om de bal te vangen. Ingar met een sublieme pass. Klungelig pakt Hyży de bal. Hyży probeert naar een medespeler te passen. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Ingar rent richting de bal. Ingar passt de bal zonder na te denken. Żebrowski speelt de bal door. Daar is Amsterdamski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amsterdamski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ingar controleert de bal met de borst. Ingar passt de bal met de wreef. Hyży is nu in balbezit. Hyży geeft een hoge lob. Amsterdamski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Żebrowski rent richting de bal. Żebrowski speelt de bal door. Amsterdamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski draait met de bal, schiet en ... Lamas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilcza Wataha - -HALA Madrid- 0:5

36e minuut.
Klungelig pakt Żebrowski de bal. Żebrowski met een sublieme pass. Amsterdamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski haalt uit met een fantastische trap. Michałowicz probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hyży bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyży geeft de bal voor. Gliszczyński kopt de bal weg. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Anaya de bal onder controle te krijgen. Boldiş rent richting de bal. Boldiş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Późniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Późniak passt de bal met de wreef. Made is nu in balbezit. Boldiş onderschept slim de pass. Boldiş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Anaya geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hyży zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boldiş rent richting de bal. Boldiş schiet op doel. Lamas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilcza Wataha 88%, -HALA Madrid- 12%.
Wilcza Wataha - -HALA Madrid- 0:5

52e minuut.
Köyatası bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebrowski rent richting de bal. Żebrowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Gliszczyński de bal. Gliszczyński schiet op doel. De bal raakt de paal. Lamas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş geeft een lange en hoge pass. Anaya kan de bal niet met de borst controleren. Amsterdamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Rusanov komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Hyży geeft een hoge lob. Amsterdamski kopt de bal weg. Żebrowski is nu in balbezit. Żebrowski geeft een hoge lob. Boldiş krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

57e minuut.
Smyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyła passt de bal met de wreef. Żebrowski rent richting de bal. Żebrowski geeft een lange en hoge pass. Boldiş krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilcza Wataha - -HALA Madrid- 0:6

60e minuut.
Lombardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gliszczyński geeft een lange en hoge pass. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Köyatası probeert naar een medespeler te passen. Hyży rent richting de bal. Hyży geeft een hoge lob. Daar is Żebrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żebrowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Żebrowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lombardo kopt de bal weg. Daar is Gliszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gliszczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ingar kopt de bal weg. Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Żebrowski de bal. Żebrowski geeft een hoge lob. Lamas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wilcza Wataha - -HALA Madrid- 0:7

70e minuut.
Inworp. Lamalfa komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Hyży passt de bal in één keer door. Daar is Ingar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingar met een sublieme pass. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilcza Wataha - -HALA Madrid- 0:8

75e minuut.
Smyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyła geeft een hoge lob. Lombardo is nu in balbezit. Boldiş onderschept slim de pass. Boldiş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Marut is nu in balbezit. Marut geeft een hoge lob. Köyatası is nu in balbezit. Köyatası geeft een lange en hoge pass. Boldiş springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilcza Wataha - -HALA Madrid- 0:9

85e minuut.
Hyży speelt de bal door. Klungelig pakt Boldiş de bal. Boldiş passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gliszczyński de bal. Gliszczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Michałowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski onderschept slim de pass. Amsterdamski schiet op doel. Lamas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Amsterdamski onderschept slim de pass. Amsterdamski geeft de bal voor. Gliszczyński kopt de bal weg. Boldiş controleert de bal met de borst. Boldiş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ingar kopt de bal weg. Daar is Gliszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gliszczyński passt de bal zonder na te denken. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ingar kopt de bal weg. Klungelig pakt Hyży de bal. Hyży geeft een lange en hoge pass. Amsterdamski rent richting de bal. Amsterdamski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilcza Wataha 89%, -HALA Madrid- 11%.
Wilcza Wataha - -HALA Madrid- 0:9