Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-ANDRESPOL WNPK FC
jabaduu Tactiek low2
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
57.3 gemiddelde waardering 46.5
very good Schieten good
solid Passen good
very good Verdedigen solid


13e minuut.
Cirilla is nu in balbezit. Vanderstappen rent richting de bal. Vanderstappen geeft een hoge lob. Cirilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirilla schiet op doel. Hejberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Cigić geeft een hoge lob. Gadelha speelt de bal door. Guţu heeft problemen om de bal te vangen. Alptekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alptekin schiet op doel. Grążawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Lewandowski met de inworp. Moldani probeert naar een medespeler te passen. Cirilla is nu in balbezit. Cirilla draait met de bal, schiet en ... Hejberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - WNPK FC 1:0

43e minuut.
Snoeckx onderschept slim de pass. Snoeckx met een sublieme pass. Gadelha met een sublieme pass. Cirilla is nu in balbezit. Cirilla schiet op doel. Hejberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lewandowski neemt de hoekschop. Cirilla kopt de bal weg. Vanderstappen is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalociński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Lewandowski de bal. Lewandowski geeft een lange en hoge pass. Cirilla kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-ANDRESPOL 20%, WNPK FC 80%.
FC-ANDRESPOL - WNPK FC 1:0

47e minuut.
Lewandowski geeft een hoge lob. Kruszecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszecki passt de bal in één keer door. Agricola bereikt de bal nog maar net als eerste. Agricola draait met de bal, schiet en ... Hejberg bokst de bal weg.

58e minuut.
Kalociński verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Vendelbo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olaitz is nu in balbezit. Olaitz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Agricola rent richting de bal. Gjøen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Agricola raakt geblesseerd tijdens het duel. Agricola neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Hejberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - WNPK FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-ANDRESPOL 34%, WNPK FC 66%.
FC-ANDRESPOL - WNPK FC 2:0