Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-11 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga V.005
  • Stadion: KRISKI Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20243
KRISKI KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE
cosnowego Tactiek 433
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
24 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 49.5
outstanding Schieten very good
solid Passen very good
solid Verdedigen good


4e minuut.
Vahidov kopt de bal weg. Konowrocki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zieliński de bal. Norden rent richting de bal. Norden haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski schiet op doel. De bal raakt de paal. Lévy bokst de bal weg.

6e minuut.
Daar is Pina Roldán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harmanec verovert de bal door een tackle van achteren. Harmanec geeft een hoge lob. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lincz geeft een hoge lob. Bəxtiyarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bəxtiyarov passt de bal in één keer door. Norden rent richting de bal. Norden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lévy met een harde bal richting middenveld. Bəxtiyarov kopt de bal weg. Norden rent richting de bal. Norden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Gronowski rent richting de bal. Gronowski passt de bal met de wreef. Vahidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Norden rent richting de bal. Norden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KRISKI - KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 1:0

25e minuut.
Daar is Garsta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göğebakan met een sublieme pass. Vahidov speelt de bal door. Norden bereikt de bal nog maar net als eerste. Norden draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger speelt de bal door. Pina Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pina Roldán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KRISKI - KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 1:1

30e minuut.
Norden passt de bal in één keer door. Konowrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowrocki passt de bal zonder na te denken. Norden rent richting de bal. Norden schiet op doel. Lévy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Urioste heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
KRISKI - KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 2:1

31e minuut.
Konowrocki rent richting de bal. Zieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Zieliński geeft een lange en hoge pass. Pina Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pina Roldán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KRISKI - KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 2:2

34e minuut.
Macedo passt de bal zonder na te denken. Daar is Garsta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bəxtiyarov. Bəxtiyarov krijgt een gele kaart. Garsta raakt geblesseerd tijdens het duel. Reiziger komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ovelhinha met een harde bal richting middenveld. Norden bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger maakt een afschuwelijke overtreding. Reiziger krijgt een gele kaart. Norden is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bəxtiyarov met een snel genomen vrije trap. Konowrocki is nu in balbezit. Konowrocki haalt uit met een fantastische trap. Lévy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRISKI - KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 3:2

37e minuut.
Pina Roldán heeft problemen om de bal te vangen. Mendel rent richting de bal. Pina Roldán onderschept slim de pass. Pina Roldán schiet op doel. Ovelhinha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KRISKI - KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 3:3

40e minuut.
Norden heeft problemen om de bal te vangen. Norden speelt de bal door. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Zieliński de bal onder controle te krijgen. Lévy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Zieliński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bəxtiyarov met een snelle inworp. Gronowski rent richting de bal. Gronowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Wojda passt de bal zonder na te denken. Konowrocki rent richting de bal. Konowrocki speelt de bal door. Norden is nu in balbezit. Norden schiet op doel. Lévy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Urioste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Zieliński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pina Roldán de bal. Mendel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mendel krijgt een gele kaart. Pina Roldán raakt geblesseerd tijdens het duel. Reiziger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pina Roldán kopt de bal weg. Garsta rent richting de bal. Garsta haalt uit met een fantastische trap. Ovelhinha bokst de bal weg. Wojda kopt de bal weg. Göğebakan rent richting de bal. Göğebakan passt de bal in één keer door. Garsta bereikt de bal nog maar net als eerste. Garsta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRISKI 47%, KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KRISKI - KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 3:3

46e minuut.
Bəxtiyarov onderschept slim de pass. Norden is nu in balbezit. Norden passt de bal in één keer door. Konowrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowrocki haalt uit met een fantastische trap. Lévy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Konowrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Norden is nu in balbezit. Norden met een sublieme pass. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Lévy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Lincz rent richting de bal. Gronowski onderschept slim de pass. Gronowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Norden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Norden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KRISKI - KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 4:3

60e minuut.
Garsta rent richting de bal. Montenegro onderschept slim de pass. Montenegro speelt de bal door. Gronowski rent richting de bal. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Lévy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Daar is Garsta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montenegro onderschept slim de pass. Montenegro geeft de bal voor. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bəxtiyarov kopt de bal weg. Norden heeft problemen om de bal te vangen. Norden passt de bal in één keer door. Konowrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowrocki draait met de bal, schiet en ... Lévy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski draait met de bal, schiet en ... Lévy bokst de bal weg.

68e minuut.
Urioste probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vahidov neemt de hoekschop. Norden krijgt zijn hoofd ertegen. Lévy probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Garsta passt de bal in één keer door. Harmanec rent richting de bal. Pina Roldán onderschept slim de pass. Pina Roldán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KRISKI - KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 4:4

75e minuut.
Harmanec geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziering met de inworp. Garsta rent richting de bal. Garsta geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Norden passt de bal zonder na te denken. Gronowski rent richting de bal. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zieliński de bal onder controle te krijgen. Lévy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KRISKI - KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 5:4

87e minuut.
Wojda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konowrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowrocki speelt de bal door. Norden rent richting de bal. Norden schiet op doel. Lévy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KRISKI 30%, KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 70%.
KRISKI - KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 5:4