Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mlks Sparta KW KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE
copa Tactiek 433
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.1 gemiddelde waardering 49.5
excellent Schieten solid
good Passen good
formidable Verdedigen adequate


5e minuut.
Zileli geeft een lange en hoge pass. Al Awar bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Awar passt de bal met de wreef. Daar is Rosendo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosendo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Draganić verovert de bal door een tackle van achteren. Draganić passt de bal met de wreef. Rosendo heeft problemen om de bal te vangen. Rosendo schiet op doel. Lévy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Istrate verovert de bal door een tackle van achteren. Istrate passt de bal zonder na te denken. Rosendo is nu in balbezit. Arrowsmith rent richting de bal. Arrowsmith haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Istrate probeert naar een medespeler te passen. Laserre rent richting de bal. Laserre met een sublieme pass. Rosendo heeft problemen om de bal te vangen. Rosendo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 1:0

39e minuut.
Stefańczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Davis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosendo rent richting de bal. Arrowsmith is nu in balbezit. Arrowsmith draait met de bal, schiet en ... Lévy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lincz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zieliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arrowsmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrowsmith schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Laserre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arrowsmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrowsmith passt de bal zonder na te denken. Rosendo is nu in balbezit. Rosendo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Istrate rent richting de bal. Istrate probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arrowsmith de bal. Arrowsmith draait met de bal, schiet en ... Lévy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 2:0

43e minuut.
Istrate passt de bal in één keer door. Rosendo rent richting de bal. Arrowsmith is nu in balbezit. Rosendo rent richting de bal. Rosendo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Liegeon met een sublieme pass. Strzałka rent richting de bal. Strzałka geeft een lange en hoge pass. Rosendo rent richting de bal. Rosendo draait met de bal, schiet en ... Lévy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mlks Sparta KW 28%, KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 72%.
Mlks Sparta KW - KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 2:0

48e minuut.
Urioste is nu in balbezit. Istrate onderschept slim de pass. Istrate probeert naar een medespeler te passen. Rosendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosendo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Arrowsmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Istrate is nu in balbezit. Istrate speelt de bal door. Rosendo is nu in balbezit. Rosendo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
Liegeon bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzałka verovert de bal door een tackle van achteren. Strzałka passt de bal in één keer door. Rosendo is nu in balbezit. Rosendo schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Ziering met een sublieme pass. Al Awar speelt de bal door. Daar is Arrowsmith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosendo is nu in balbezit. Rosendo haalt uit met een fantastische trap. Lévy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Urioste rent richting de bal. Istrate onderschept slim de pass. Istrate probeert naar een medespeler te passen. Arrowsmith rent richting de bal. Arrowsmith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 3:0

68e minuut.
Zileli geeft een hoge lob. Inworp. Laserre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Istrate rent richting de bal. Istrate draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Draganić onderschept slim de pass. Draganić probeert naar een medespeler te passen. Arrowsmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrowsmith draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Lévy met een harde bal richting middenveld. Casabona kopt de bal weg. Arrowsmith kan de bal niet met de borst controleren. Arrowsmith draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Strzałka geeft de bal voor. Daar is Lincz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arrowsmith is nu in balbezit. Arrowsmith draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zileli de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Draganić heeft problemen om de bal te vangen. Draganić probeert naar een medespeler te passen. Istrate speelt de bal door. Rosendo rent richting de bal. Rosendo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Zümrüt is nu in balbezit. Al Awar onderschept slim de pass. Al Awar met een sublieme pass. Rosendo heeft problemen om de bal te vangen. Rosendo draait met de bal, schiet en ... Lévy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arrowsmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrowsmith schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlks Sparta KW - KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mlks Sparta KW 24%, KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 76%.
Mlks Sparta KW - KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 4:0