Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE Ano Crew
433 Tactiek 4-3-3 atak
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
30 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
51.5 gemiddelde waardering 31.3
very good Schieten adequate
very good Passen average
good Verdedigen average


8e minuut.
Lincz met een snelle inworp. Garsta bereikt de bal nog maar net als eerste. Garsta probeert naar een medespeler te passen. Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kiljan is nu in balbezit. Reiziger onderschept slim de pass. Reiziger probeert naar een medespeler te passen. Zümrüt heeft problemen om de bal te vangen. Zümrüt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pina Roldán springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Urioste geeft de bal voor. Həbibli is nu in balbezit. Həbibli probeert naar een medespeler te passen. Kiljan rent richting de bal. Kiljan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Garsta passt de bal met de wreef. Reiziger met een sublieme pass. Pina Roldán rent richting de bal. Pina Roldán draait met de bal, schiet en ... Matysek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Ano Crew 1:0

29e minuut.
Zümrüt is nu in balbezit. Pina Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Zümrüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pina Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Pina Roldán schiet op doel. Matysek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muciek heeft problemen om de bal te vangen. Garsta rent richting de bal. Garsta schiet op doel. Muciek probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Liegeon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pina Roldán is nu in balbezit. Pina Roldán draait met de bal, schiet en ... Matysek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Ano Crew 2:0

34e minuut.
Kocur passt de bal in één keer door. Lincz is nu in balbezit. Chodakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Klepacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepacki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ziering onderschept slim de pass. Ziering geeft een lange en hoge pass. Zümrüt kopt de bal weg. Pina Roldán rent richting de bal. Pina Roldán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pina Roldán is nu in balbezit. Pina Roldán heeft problemen om de bal te vangen. Pina Roldán passt de bal zonder na te denken. Garsta bereikt de bal nog maar net als eerste. Garsta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zümrüt controleert de bal met de borst. Zümrüt haalt uit met een fantastische trap. Matysek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Ano Crew 3:0

42e minuut.
Həbibli is nu in balbezit. Həbibli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kocur de bal. Garsta bereikt de bal nog maar net als eerste. Garsta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 42%, Ano Crew 58%.
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Ano Crew 3:0

47e minuut.
Davis met een sublieme pass. Klungelig pakt Ziering de bal. Ziering met een sublieme pass. Garsta heeft problemen om de bal te vangen. Garsta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kiljan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieliński verovert de bal door een tackle van achteren. Zieliński speelt de bal door. Zümrüt is nu in balbezit. Zümrüt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Garsta bereikt de bal nog maar net als eerste. Czetwertyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Garsta begaat een overtreding. Garsta krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Lincz speelt de bal door. Ziering bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziering speelt de bal door. Garsta bereikt de bal nog maar net als eerste. Garsta passt de bal in één keer door. Matysek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Klepacki de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lincz met een snelle inworp. Ziering geeft een lange en hoge pass. Pina Roldán krijgt zijn hoofd ertegen. Matysek bokst de bal weg.

68e minuut.
Klungelig pakt Garsta de bal. Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger passt de bal zonder na te denken. Daar is Pina Roldán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pina Roldán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pina Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Həbibli bereikt de bal nog maar net als eerste. Həbibli geeft een lange en hoge pass. Zieliński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kiljan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiljan haalt uit met een fantastische trap. Lévy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Reiziger onderschept slim de pass. Reiziger geeft een hoge lob. Zümrüt kopt de bal weg. Pina Roldán is nu in balbezit. Pina Roldán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Ano Crew 4:0

83e minuut.
Zümrüt heeft problemen om de bal te vangen. Reiziger met een sublieme pass. Zümrüt rent richting de bal. Zümrüt haalt uit met een fantastische trap. Matysek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Ano Crew 5:0

86e minuut.
Zümrüt rent richting de bal. Uzarski is nu in balbezit. Zümrüt onderschept slim de pass. Zümrüt haalt uit met een fantastische trap. Matysek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Ano Crew 6:0

87e minuut.
Pina Roldán onderschept slim de pass. Pina Roldán passt de bal in één keer door. Zümrüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zümrüt schiet op doel. Matysek probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Zümrüt rent richting de bal. Pina Roldán rent richting de bal. Pina Roldán passt de bal in één keer door. Garsta bereikt de bal nog maar net als eerste. Garsta haalt uit met een fantastische trap. Matysek bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ziering neemt de hoekschop. Zümrüt is nu in balbezit. Zümrüt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 27%, Ano Crew 73%.
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Ano Crew 6:0