Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mikoos Team FC Maho Club
541 normal Tactiek maho1 vol1
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 17
7 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
53.8 gemiddelde waardering 63.5
goed Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


9e minuut.
do Pagode met de inworp. van der Vliet speelt de bal door. Jaković probeert naar een medespeler te passen. Barbarosoğlu rent richting de bal. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, do Pagode zal de hoekschop nemen. Namdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna onderschept slim de pass. Osuna haalt uit met een fantastische trap. Poelemans maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikoos Team - FC Maho Club 0:1

15e minuut.
Namdar met een sublieme pass. Collet rent richting de bal. Stadler begaat een overtreding. Stadler krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Dione onderschept slim de pass. Namdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dione maakt een afschuwelijke overtreding. Dione krijgt een gele kaart.

22e minuut.
van der Vliet is nu in balbezit. van der Vliet geeft een hoge lob. Barbarosoğlu kopt de bal weg. Osuna is nu in balbezit. Osuna haalt uit met een fantastische trap. Poelemans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Piža verovert de bal door een tackle van achteren. Piža passt de bal zonder na te denken. Osuna is nu in balbezit. Osuna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikoos Team - FC Maho Club 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mikoos Team 50%, FC Maho Club 50%.
Mikoos Team - FC Maho Club 0:2

46e minuut.
Jędrzejak bereikt de bal nog maar net als eerste. do Pagode onderschept slim de pass. do Pagode geeft de bal voor. Barbarosoğlu is nu in balbezit. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Jędrzejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejak geeft een hoge lob. Namdar is nu in balbezit. Namdar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Stadler de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Jędrzejak geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Moţatu de bal onder controle te krijgen. Namdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Namdar geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dione de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Jędrzejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Huberthus rent richting de bal. Huberthus passt de bal in één keer door. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu haalt uit met een fantastische trap. Poelemans bokst de bal weg.

63e minuut.
do Pagode raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olmo komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Ulmanu neemt vlug de vrije trap. Daar is Borges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejak rent richting de bal. Jędrzejak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Jędrzejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jędrzejak krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Namdar verovert de bal door een tackle van achteren. van der Vliet verovert de bal door een tackle van achteren. van der Vliet speelt de bal door. Dione bereikt de bal nog maar net als eerste. Dione geeft een hoge lob. Poelemans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barbarosoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarosoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mikoos Team - FC Maho Club 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mikoos Team 52%, FC Maho Club 48%.
Mikoos Team - FC Maho Club 0:3