Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vodka Squad Cytadela Żoliborz
433M Tactiek defatt
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 62.5
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Benitez rent richting de bal. Tobalski onderschept slim de pass. Małyszka met een sublieme pass. Kowal is nu in balbezit. Kowal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Macía is nu in balbezit. Macía geeft een hoge lob. Benitez kopt de bal weg. Klungelig pakt Kolbus de bal. Kolbus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Radan probeert naar een medespeler te passen. Benitez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benitez passt de bal met de wreef. Kolbus rent richting de bal. Kolbus schiet op doel. Żygus bokst de bal weg.

19e minuut.
Fenkanin probeert de bal met de borst te controleren. Huenchumilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchumilla geeft een lange en hoge pass. Kolbus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbus schiet op doel. Żygus bokst de bal weg. Benitez is nu in balbezit. Benitez haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Macía is nu in balbezit. Macía speelt de bal door. Kolbus is nu in balbezit. Kolbus schiet op doel. Żygus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - Cytadela Żoliborz 1:0

33e minuut.
Daar is Kolbus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszczykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kolbus onderschept slim de pass. Kolbus draait met de bal, schiet en ... Żygus bokst de bal weg. Benitez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojnacki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chojnacki krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Benitez raakt geblesseerd tijdens het duel. Kolbus zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Żygus met een sublieme pass. Kowal kopt de bal weg. Daar is Macía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macía haalt uit met een fantastische trap. Żygus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radan met een snelle inworp. Linkoaho rent richting de bal. Linkoaho geeft een hoge lob. Kolbus springt en kopt de bal. Żygus bokst de bal weg.

44e minuut.
Tobalski rent richting de bal. Małyszka rent richting de bal. Małyszka geeft de bal voor. Kowal springt en kopt de bal. Rivero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vodka Squad - Cytadela Żoliborz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodka Squad 46%, Cytadela Żoliborz 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vodka Squad - Cytadela Żoliborz 1:1

52e minuut.
Linkoaho heeft problemen om de bal te vangen. Ciuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuni probeert naar een medespeler te passen. Kowal rent richting de bal. Kowal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Benitez is nu in balbezit. Benitez geeft een hoge lob. Kolbus is nu in balbezit. Kolbus haalt uit met een fantastische trap. Żygus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - Cytadela Żoliborz 2:1

64e minuut.
Daar is Pęczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małyszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyszka passt de bal met de wreef. Fenkanin is nu in balbezit. Fenkanin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vodka Squad - Cytadela Żoliborz 2:2

65e minuut.
Linkoaho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Villamayor komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Tobalski speelt de bal door. Małyszka rent richting de bal. Małyszka passt de bal zonder na te denken. Pęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęczak schiet op doel. Rivero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Gujdár geeft de bal voor. Kolbus kopt de bal weg. Benitez rent richting de bal. Benitez schiet op doel. Żygus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - Cytadela Żoliborz 3:2

72e minuut.
Tobalski met een sublieme pass. Kurşun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşun geeft een lange en hoge pass. Benitez is nu in balbezit. Benitez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Radan probeert naar een medespeler te passen. Kolbus is nu in balbezit. Kolbus passt de bal in één keer door. Macía is nu in balbezit. Macía haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Gralewski rent richting de bal. Gralewski geeft de bal voor. Kolbus kopt de bal weg. Benitez is nu in balbezit. Benitez haalt uit met een fantastische trap. Żygus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodka Squad 47%, Cytadela Żoliborz 53%.
Vodka Squad - Cytadela Żoliborz 3:2