Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Npdl Bochnia korona_mks
nowa Tactiek ble
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
44.9 gemiddelde waardering 58.8
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Izbiński met de inworp. Kajzerka met een sublieme pass. Galeoni rent richting de bal. Galeoni geeft de bal voor. Buga maakt een snoekduik en kopt de bal. Tola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Tola niet meer kan verder spelen. Dziwny komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Minuti verovert de bal door een tackle van achteren. Galeoni speelt de bal door. Toàn is nu in balbezit. Toàn schiet op doel. Dziwny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Băşulescu geeft de bal voor. Daar is Toàn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Minh Bắc ... Strafschop! Minh Bắc krijgt een gele kaart. Toàn raakt geblesseerd tijdens het duel. Toàn neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Npdl Bochnia - korona_mks 0:1

39e minuut.
Buga rent richting de bal. Minuti met een sublieme pass. Waszkiewicz met een sublieme pass. Pulido is nu in balbezit. Pulido haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Npdl Bochnia - korona_mks 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Npdl Bochnia 58%, korona_mks 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Npdl Bochnia - korona_mks 1:1

59e minuut.
Minh Bắc passt de bal met de wreef. Daar is Trawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buga rent richting de bal. Buga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Buga is nu in balbezit. Buga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Npdl Bochnia - korona_mks 1:2

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galeoni met een snelle inworp. Băşulescu probeert de bal met de borst te controleren. Băşulescu geeft een hoge lob. Buga maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Npdl Bochnia 54%, korona_mks 46%.
Npdl Bochnia - korona_mks 1:2