Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.006
  • Stadion: blonded Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 18400
blonded Vidovers FC
attack Tactiek Bagry
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 48.2
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Csákányi speelt de bal door. Baszak is nu in balbezit. Condom legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baszak raakt geblesseerd tijdens het duel. Ociesa neemt de penalty, wat een uithaal! Enescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ociesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociesa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
blonded - Vidovers FC 0:1

9e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto passt de bal in één keer door. Erazo is nu in balbezit. Soto geeft de bal voor. Saravia maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ejtminowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejtminowicz passt de bal met de wreef. Lombardi is nu in balbezit. Erazo verovert de bal door een tackle van achteren. Erazo schiet op doel. Ruiz Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Faure is nu in balbezit. Faure schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
blonded - Vidovers FC 1:1

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faure controleert de bal met de borst. Faure haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blonded - Vidovers FC 2:1

27e minuut.
Soto speelt de bal door. Faure rent richting de bal. Faure probeert naar een medespeler te passen. Erazo heeft problemen om de bal te vangen. Erazo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Saavedra Muñoz is nu in balbezit. Saavedra Muñoz heeft problemen om de bal te vangen. Saavedra Muñoz passt de bal met de wreef. Baszak is nu in balbezit. Baszak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Saavedra Muñoz is nu in balbezit. Saavedra Muñoz met een sublieme pass. Csákányi speelt de bal door. Ociesa rent richting de bal. Ociesa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blonded 47%, Vidovers FC 53%.
blonded - Vidovers FC 2:1

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Saravia de bal onder controle te krijgen. Nowak rent richting de bal. Nowak passt de bal in één keer door. Tollebeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tollebeek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Lombardi probeert naar een medespeler te passen. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto passt de bal met de wreef. Faure bereikt de bal nog maar net als eerste. Faure haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Saavedra Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra Muñoz geeft een lange en hoge pass. Condom probeert de bal aan de voet te houden. Ociesa rent richting de bal. Ociesa draait met de bal, schiet en ... Enescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Enescu probeert naar een medespeler te passen. Ejtminowicz kopt de bal weg. Daar is van Hofwegen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ociesa is nu in balbezit. Ociesa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Enescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Tollebeek geeft een hoge lob. Həbibov probeert de bal aan de voet te houden. Lombardi is nu in balbezit. Erazo verovert de bal door een tackle van achteren. Erazo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Saravia verovert de bal door een tackle van achteren. Saravia passt de bal zonder na te denken. Erazo rent richting de bal. Erazo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
blonded - Vidovers FC 3:1

60e minuut.
Ociesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravia begaat een overtreding. Ociesa raakt geblesseerd tijdens het duel. Nowak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Saavedra Muñoz de bal. Saavedra Muñoz geeft de bal voor. Ociesa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ejtminowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Csákányi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csákányi met een sublieme pass. Ociesa is nu in balbezit. Ociesa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Enescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
blonded - Vidovers FC 3:2

71e minuut.
Pintér rent richting de bal. Pintér passt de bal zonder na te denken. Ejtminowicz is nu in balbezit. Ejtminowicz geeft de bal voor. Ociesa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
blonded - Vidovers FC 3:3

72e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto geeft de bal voor. Erazo is nu in balbezit. Erazo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
blonded - Vidovers FC 4:3

79e minuut.
Saavedra Muñoz passt de bal met de wreef. Condom met een sublieme pass. Həbibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Erazo onderschept slim de pass. Erazo haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
blonded - Vidovers FC 5:3

83e minuut.
Enescu speelt de bal door. Həbibov heeft problemen om de bal te vangen. Erazo is nu in balbezit. Saravia rent richting de bal. Saravia schiet op doel. Ruiz Gómez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blonded 53%, Vidovers FC 47%.
blonded - Vidovers FC 5:3