Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pogwizdów pacyfic rym
Normal Tactiek thc
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 43.5
solid Schieten solid
good Passen average
good Verdedigen good


3e minuut.
Škundrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopârlă onderschept slim de pass. Moraes probeert naar een medespeler te passen. Perea rent richting de bal. Perea haalt uit met een fantastische trap. Błażejczyk bokst de bal weg.

10e minuut.
Baidinger geeft de bal voor. Tolo kopt de bal weg. Stijger controleert de bal met de borst. Stijger haalt uit met een fantastische trap. Sodalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogwizdów - pacyfic rym 1:0

19e minuut.
Doboş passt de bal zonder na te denken. Stijger rent richting de bal. Sierotnik onderschept slim de pass. Fernández Cuesta onderschept slim de pass. Fernández Cuesta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Fernández Cuesta is nu in balbezit. Fernández Cuesta speelt de bal door. Klungelig pakt Stijger de bal. Stijger haalt uit met een fantastische trap. Pohůdek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Zatelli rent richting de bal. Villa onderschept slim de pass. Perea is nu in balbezit. Perea draait met de bal, schiet en ... Błażejczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

25e minuut.
Karpów bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijger verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cuesta draait met de bal, schiet en ... Sodalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogwizdów - pacyfic rym 2:0

28e minuut.
Villa passt de bal in één keer door. Jepsen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghazouani. Ghazouani krijgt een gele kaart. Jepsen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jepsen komt bij de bal en schiet. Błażejczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Višnjić rent richting de bal. Višnjić speelt de bal door. Perea bereikt de bal nog maar net als eerste. Perea haalt uit met een fantastische trap. Błażejczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogwizdów - pacyfic rym 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pogwizdów 49%, pacyfic rym 51%.
FC Pogwizdów - pacyfic rym 2:1

50e minuut.
Zatelli onderschept slim de pass. Zatelli geeft de bal voor. Klungelig pakt Pohůdek de bal. Stijger rent richting de bal. Stijger haalt uit met een fantastische trap. Sodalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Fernández Cuesta rent richting de bal. Sopârlă probeert naar een medespeler te passen. Stijger bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijger haalt uit met een fantastische trap. Sodalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogwizdów - pacyfic rym 3:1

57e minuut.
Baidinger passt de bal met de wreef. Doboş heeft problemen om de bal te vangen. Doboş probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stijger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stijger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Jepsen kopt de bal weg. Villa rent richting de bal. Villa probeert naar een medespeler te passen. Perea bereikt de bal nog maar net als eerste. Perea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Karpów bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpów passt de bal met de wreef. Stijger bereikt de bal nog maar net als eerste. Stijger haalt uit met een fantastische trap. Sodalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Özdeğirmenci geeft een lange en hoge pass. Froment heeft problemen om de bal te vangen. Stijger rent richting de bal. Stijger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pogwizdów - pacyfic rym 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pogwizdów 33%, pacyfic rym 67%.
FC Pogwizdów - pacyfic rym 4:1