Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vodka Squad Mikoos Team
433M Tactiek 541 normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
55.9 gemiddelde waardering 54.9
very good Schieten very good
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Moţatu rent richting de bal. Moţatu speelt de bal door. Namdar met een sublieme pass. Collet heeft problemen om de bal te vangen. Collet schiet op doel. Rivero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Collet passt de bal met de wreef. Moţatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţatu passt de bal in één keer door. Cacoveanu is nu in balbezit. Cacoveanu schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Villamayor neemt vlug de vrije trap. Benitez bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ricaurte zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ricaurte naar de kleedkamers voor een vroege douche.

14e minuut.
Poelemans met een harde bal richting middenveld. Koşaralp probeert de bal met de borst te controleren. Collet bereikt de bal nog maar net als eerste. Moţatu heeft problemen om de bal te vangen. Moţatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - Mikoos Team 0:1

21e minuut.
Radan met een sublieme pass. Huenchumilla is nu in balbezit. Huenchumilla geeft een lange en hoge pass. Benitez rent richting de bal. Benitez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Huberthus met een sublieme pass. Huenchumilla is nu in balbezit. Huenchumilla passt de bal in één keer door. Valença geeft een hoge lob. Collet krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Collet de bal. Kurşun legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Collet raakt geblesseerd tijdens het duel. Collet legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rivero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - Mikoos Team 0:2

39e minuut.
Gujdár geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cacoveanu met de inworp. Moţatu geeft een lange en hoge pass. Collet krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Moţatu probeert naar een medespeler te passen. Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacoveanu passt de bal in één keer door. Collet bereikt de bal nog maar net als eerste. Collet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Valença kopt de bal weg. Cacoveanu is nu in balbezit. Cacoveanu speelt de bal door. Collet is nu in balbezit. Collet haalt uit met een fantastische trap. Rivero bokst de bal weg.

45e minuut.
Gujdár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gujdár geeft de bal voor. Kolbus rent richting de bal. Kolbus schiet op doel. Poelemans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - Mikoos Team 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodka Squad 65%, Mikoos Team 35%.
Vodka Squad - Mikoos Team 1:2

51e minuut.
Cacoveanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koşaralp. Cacoveanu raakt geblesseerd tijdens het duel. Huberthus zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Collet maakt een snoekduik en kopt de bal. Rivero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - Mikoos Team 1:3

59e minuut.
Cacoveanu is nu in balbezit. Cacoveanu met een sublieme pass. Moţatu speelt de bal door. Collet rent richting de bal. Collet draait met de bal, schiet en ... Rivero bokst de bal weg.

69e minuut.
Radan verovert de bal door een tackle van achteren. Radan passt de bal in één keer door. Benitez rent richting de bal. Benitez schiet op doel. Poelemans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - Mikoos Team 2:3

75e minuut.
Villamayor kan de bal niet met de borst controleren. Huberthus rent richting de bal. Moţatu speelt de bal door. Collet is nu in balbezit. Collet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - Mikoos Team 2:4

88e minuut.
Inworp. Buia met de inworp. Radan met een sublieme pass. Kolbus is nu in balbezit. Kolbus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodka Squad 63%, Mikoos Team 37%.
Vodka Squad - Mikoos Team 2:4