Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GUKS Gorzkowice MOSP Białystok
5-3-2 - c Tactiek treningowa
40% Balbezit 60%
21% Spel op eigen helft 79%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 56.8
formidable Schieten adequate
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Cieza rent richting de bal. Dadaşov onderschept slim de pass. Dadaşov passt de bal zonder na te denken. Gajdošík probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Balanta de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
GUKS Gorzkowice - MOSP Białystok 1:0

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balanta met een harde bal richting middenveld. Ingarao speelt de bal door. Herjólfsson heeft problemen om de bal te vangen. Herjólfsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
de Loore is nu in balbezit. de Loore speelt de bal door. Cieza heeft problemen om de bal te vangen. Cieza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GUKS Gorzkowice - MOSP Białystok 2:0

20e minuut.
Herjólfsson speelt de bal door. Michałowski rent richting de bal. Michałowski passt de bal met de wreef. Cieza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GUKS Gorzkowice - MOSP Białystok 3:0

21e minuut.
Ingarao bereikt de bal nog maar net als eerste. de Loore verovert de bal door een tackle van achteren. de Loore passt de bal in één keer door. Glinka is nu in balbezit. Glinka geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cieza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieza draait met de bal, schiet en ... Balanta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GUKS Gorzkowice - MOSP Białystok 4:0

25e minuut.
Amin geeft een lange en hoge pass. de Loore met een sublieme pass. Herjólfsson is nu in balbezit. Herjólfsson passt de bal zonder na te denken. Michałowski met een sublieme pass. Balanta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cieza rent richting de bal. Cieza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GUKS Gorzkowice - MOSP Białystok 5:0

30e minuut.
Gajdošík geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Glinka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Loore bereikt de bal nog maar net als eerste. de Loore geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Prestipino onderschept slim de pass. Prestipino probeert naar een medespeler te passen. Cieza bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwast probeert naar een medespeler te passen. Płomyk speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Glinka is nu in balbezit. Glinka passt de bal zonder na te denken. Michałowski rent richting de bal. Michałowski geeft een hoge lob. Herjólfsson maakt een snoekduik en kopt de bal. Balanta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Herjólfsson rent richting de bal. Herjólfsson draait met de bal, schiet en ... Balanta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GUKS Gorzkowice - MOSP Białystok 6:0

44e minuut.
Glinka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. de Loore kopt de bal weg. Herjólfsson heeft problemen om de bal te vangen. Herjólfsson draait met de bal, schiet en ... Balanta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GUKS Gorzkowice - MOSP Białystok 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUKS Gorzkowice 23%, MOSP Białystok 77%.
GUKS Gorzkowice - MOSP Białystok 7:0

47e minuut.
Balanta met een sublieme pass. Ingarao bereikt de bal nog maar net als eerste. Glinka maakt een afschuwelijke overtreding. Glinka krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Ingarao is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ingarao zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michałowski met een snelle inworp. de Loore heeft problemen om de bal te vangen. de Loore geeft de bal voor. Balanta bokst de bal weg. Herjólfsson rent richting de bal. Herjólfsson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Cieza geeft een lange en hoge pass. Michałowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dadaşov de bal. Herjólfsson rent richting de bal. Herjólfsson schiet op doel. Paal! Balanta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Michałowski rent richting de bal. Michałowski passt de bal in één keer door. Herjólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Herjólfsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GUKS Gorzkowice - MOSP Białystok 8:0

57e minuut.
Michałowski met een sublieme pass. Cieza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieza passt de bal zonder na te denken. Herjólfsson is nu in balbezit. Herjólfsson draait met de bal, schiet en ... Balanta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GUKS Gorzkowice - MOSP Białystok 9:0

61e minuut.
Mahaudy passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michałowski met een snelle inworp. de Loore is nu in balbezit. de Loore geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Ingarao de bal. de Loore rent richting de bal. de Loore passt de bal in één keer door. Michałowski geeft de bal voor. Herjólfsson springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Michałowski met de inworp. de Loore is nu in balbezit. de Loore met een sublieme pass. Herjólfsson rent richting de bal. Herjólfsson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GUKS Gorzkowice - MOSP Białystok 10:0

67e minuut.
Ingarao met een sublieme pass. Hanka is nu in balbezit. Hanka probeert naar een medespeler te passen. Herjólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Herjólfsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Cieza speelt de bal door. Michałowski rent richting de bal. Michałowski geeft de bal voor. Herjólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Herjólfsson draait met de bal, schiet en ... Balanta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GUKS Gorzkowice - MOSP Białystok 11:0

69e minuut.
Gajdošík bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajdošík geeft een lange en hoge pass. de Loore speelt de bal door. Cieza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieza passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Herjólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Herjólfsson draait met de bal, schiet en ... Balanta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GUKS Gorzkowice - MOSP Białystok 12:0

73e minuut.
de Loore rent richting de bal. Dadaşov onderschept slim de pass. Bochowicz rent richting de bal. Dadaşov verovert de bal door een tackle van achteren. Dadaşov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
de Loore is nu in balbezit. de Loore passt de bal zonder na te denken. Cieza is nu in balbezit. Cieza schiet op doel. Balanta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GUKS Gorzkowice - MOSP Białystok 13:0

82e minuut.
de Loore is nu in balbezit. de Loore geeft een hoge lob. Herjólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Herjólfsson haalt uit met een fantastische trap. Balanta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GUKS Gorzkowice - MOSP Białystok 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUKS Gorzkowice 18%, MOSP Białystok 82%.
GUKS Gorzkowice - MOSP Białystok 14:0