Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.007
  • Stadion: Blazersi Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 16244
Blazersi MOSP Białystok
attack Tactiek treningowa
52% Balbezit 48%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 57.6
uitstekend Schieten redelijk
uitstekend Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Hanka passt de bal met de wreef. Kornek rent richting de bal. Kornek geeft een lange en hoge pass. Ingarao is nu in balbezit. Ingarao haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Karara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lally rent richting de bal. Lally passt de bal met de wreef. Bonk rent richting de bal. Bonk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - MOSP Białystok 1:0

18e minuut.
Karara probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grego de bal. Grego passt de bal met de wreef. Lally rent richting de bal. Lally draait met de bal, schiet en ... Balanta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grego neemt de hoekschop. Bonk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - MOSP Białystok 2:0

21e minuut.
Karara met een sublieme pass. Klungelig pakt Bonk de bal. Lally rent richting de bal. Lally schiet op doel. Balanta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - MOSP Białystok 3:0

23e minuut.
Andronic rent richting de bal. Andronic geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lally geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Płomyk passt de bal zonder na te denken. Inworp. Grego met een snelle inworp. Bonk is nu in balbezit. Bonk draait met de bal, schiet en ... Balanta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Dadaşov is nu in balbezit. Bonk verovert de bal door een tackle van achteren. Bonk speelt de bal door. Lally bereikt de bal nog maar net als eerste. Lally draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Grego bereikt de bal nog maar net als eerste. Grego speelt de bal door. Bonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonk schiet op doel. Balanta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Chwast rent richting de bal. Chwast passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grego neemt de hoekschop. Bonk kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tasi speelt de bal door. Karara rent richting de bal. Lally rent richting de bal. Lally haalt uit met een fantastische trap. Balanta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - MOSP Białystok 4:0

37e minuut.
Andronic is nu in balbezit. Andronic geeft de bal voor. Tasi kopt de bal weg. Lally bereikt de bal nog maar net als eerste. Lally haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blazersi 24%, MOSP Białystok 76%.
Blazersi - MOSP Białystok 4:0

49e minuut.
Grego rent richting de bal. Grego speelt de bal door. Bonk is nu in balbezit. Bonk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Grego is nu in balbezit. Grego passt de bal in één keer door. Tasi met een sublieme pass. Lally is nu in balbezit. Bonk rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grego zal de hoekschop nemen. Bonk maakt een snoekduik en kopt de bal. Balanta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Daar is Bonk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dadaşov rent richting de bal. Bonk onderschept slim de pass. Bonk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - MOSP Białystok 5:0

56e minuut.
Bonk geeft een hoge lob. Lally bereikt de bal nog maar net als eerste. Lally probeert naar een medespeler te passen. Bonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - MOSP Białystok 6:0

58e minuut.
Chwast is nu in balbezit. Tasi verovert de bal door een tackle van achteren. Tasi speelt de bal door. Lally rent richting de bal. Lally haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - MOSP Białystok 7:0

61e minuut.
Karara speelt de bal door. Tasi probeert de bal aan de voet te houden. Grego probeert naar een medespeler te passen. Karara is nu in balbezit. Karara geeft een lange en hoge pass. Balanta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lally bereikt de bal nog maar net als eerste. Lally schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - MOSP Białystok 8:0

63e minuut.
Daar is Sarafian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tasi met een sublieme pass. Lally is nu in balbezit. Lally haalt uit met een fantastische trap. Paal!

75e minuut.
Inworp. Karara met de inworp. Tasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasi geeft de bal voor. Bonk bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Karara bereikt de bal nog maar net als eerste. Karara passt de bal zonder na te denken. Bonk is nu in balbezit. Bonk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - MOSP Białystok 9:0

81e minuut.
Karara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lally rent richting de bal. Lally speelt de bal door. Bonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasi met een sublieme pass. Bonk rent richting de bal. Bonk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Doeltrap. Balanta met een harde bal richting middenveld. Sarafian bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingarao verovert de bal door een tackle van achteren. Ingarao draait met de bal, schiet en ... Niziołek bokst de bal weg.

86e minuut.
Karara speelt de bal door. Lally rent richting de bal. Lally passt de bal in één keer door. Bonk rent richting de bal. Bonk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonk haalt uit met een fantastische trap. Balanta bokst de bal weg. Amin speelt de bal door. Płomyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Płomyk haalt uit met een fantastische trap. Niziołek bokst de bal weg. Płomyk is nu in balbezit. Copos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Płomyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Copos probeert naar een medespeler te passen. Płomyk kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blazersi 29%, MOSP Białystok 71%.
Blazersi - MOSP Białystok 9:0