Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GLAZURNIK FC Netta
defglaz 1 Tactiek NETTA
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 56.5
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
goed Verdedigen uitmuntend


10e minuut.
Doscă rent richting de bal. Doscă speelt de bal door. van der Woude is nu in balbezit. van der Woude geeft een hoge lob. Kasperkowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Brylski passt de bal in één keer door. Pytlarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei probeert naar een medespeler te passen. Presa bereikt de bal nog maar net als eerste. Presa schiet op doel. Szarynski bokst de bal weg.

15e minuut.
Amariei passt de bal met de wreef. Brylski rent richting de bal. Brylski passt de bal in één keer door. Presa is nu in balbezit. Presa haalt uit met een fantastische trap. Szarynski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
van der Woude kan de bal niet met de borst controleren. Fąfara bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Woude is nu in balbezit. van der Woude passt de bal met de wreef. Kasperkowicz is nu in balbezit. Kuziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kasperkowicz is nu in balbezit. Kasperkowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - FC Netta 1:0

20e minuut.
Pytlarz passt de bal in één keer door. Amariei is nu in balbezit. Amariei passt de bal met de wreef. Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Pyskaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei passt de bal met de wreef. Presa is nu in balbezit. Presa haalt uit met een fantastische trap. Szarynski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Việt Khôi probeert naar een medespeler te passen. Cabatuando bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabatuando onderschept slim de pass. Cabatuando draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Brylski probeert naar een medespeler te passen. Presa is nu in balbezit. Presa passt de bal met de wreef. Pytlarz is nu in balbezit. Pytlarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Việt Khôi speelt de bal door. Karpiuk rent richting de bal. Cabatuando maakt een afschuwelijke overtreding. Cabatuando krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Doscă onderschept slim de pass. Doscă passt de bal zonder na te denken. Việt Khôi rent richting de bal. Việt Khôi geeft een hoge lob. Kasperkowicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - FC Netta 2:0

38e minuut.
Quaini passt de bal in één keer door. Fąfara rent richting de bal. Fąfara geeft een lange en hoge pass. Doscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Doscă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - FC Netta 3:0

40e minuut.
Amariei rent richting de bal. Amariei geeft de bal voor. Witkowski kopt de bal weg. Presa bereikt de bal nog maar net als eerste. Presa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pytlarz rent richting de bal. Pytlarz draait met de bal, schiet en ... Kuźniewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GLAZURNIK 51%, FC Netta 49%.
FC GLAZURNIK - FC Netta 3:0

52e minuut.
Amariei passt de bal in één keer door. Presa rent richting de bal. Herbut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herbut krijgt een gele kaart. Presa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Presa komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Fąfara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperkowicz onderschept slim de pass. Kasperkowicz probeert naar een medespeler te passen. Doscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Doscă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cabatuando passt de bal in één keer door. Việt Khôi is nu in balbezit. Việt Khôi passt de bal in één keer door. Doscă rent richting de bal. Doscă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Karpiuk onderschept slim de pass. Karpiuk geeft een hoge lob. Pytlarz kopt de bal weg. Presa probeert de bal met de borst te controleren. Presa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szarynski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Witkowski rent richting de bal. Witkowski passt de bal in één keer door. Presa is nu in balbezit. Presa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - FC Netta 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GLAZURNIK 50%, FC Netta 50%.
FC GLAZURNIK - FC Netta 3:1