Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GUKS Gorzkowice Blazersi
5-3-2 - c Tactiek attack
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.6 gemiddelde waardering 60.1
excellent Schieten very good
solid Passen excellent
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Tasi speelt de bal door. Charton rent richting de bal. Bochowicz rent richting de bal. Charton onderschept slim de pass. Charton geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Węgrzynowski speelt de bal door. Topola is nu in balbezit. Veronelli verovert de bal door een tackle van achteren. Veronelli met een sublieme pass. de Loore geeft een hoge lob. Niziołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
de Loore met een sublieme pass. Michałowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michałowski passt de bal met de wreef. Diop-Mambety bereikt de bal nog maar net als eerste. Diop-Mambety schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mits geeft een hoge lob. Daar is Bochowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lally rent richting de bal. Lally schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
de Loore is nu in balbezit. de Loore passt de bal in één keer door. Diop-Mambety bereikt de bal nog maar net als eerste. Diop-Mambety haalt uit met een fantastische trap. Niziołek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Niziołek met een harde bal richting middenveld. Michałowski is nu in balbezit. Michałowski probeert naar een medespeler te passen. Herjólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Herjólfsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mits passt de bal zonder na te denken. Fox bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasi geeft een hoge lob. Lally maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUKS Gorzkowice 50%, Blazersi 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GUKS Gorzkowice - Blazersi 0:0

46e minuut.
Diop-Mambety onderschept slim de pass. Herjólfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Topola bereikt de bal nog maar net als eerste. Herjólfsson onderschept slim de pass. Herjólfsson haalt uit met een fantastische trap. Niziołek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
de Loore geeft een hoge lob. Chiriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriţă met een sublieme pass. Mits is nu in balbezit. Mits geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Daar is Topola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topola speelt de bal door. Muzyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fox onderschept slim de pass. Fox draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Rizo geeft een hoge lob. Lally is nu in balbezit. Tasi probeert naar een medespeler te passen. Mits bereikt de bal nog maar net als eerste. Mits haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Chiriţă geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Loore met de inworp. Veronelli rent richting de bal. Veronelli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUKS Gorzkowice 61%, Blazersi 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GUKS Gorzkowice - Blazersi 0:0