Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MOSP Białystok Gosiunia
STRUP Tactiek pi3
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
63 gemiddelde waardering 55.2
excellent Schieten good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


8e minuut.
Płomyk draait met de bal, schiet en ... Jędrzejczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lăscărescu rent richting de bal. Hanka verovert de bal door een tackle van achteren. Hanka draait met de bal, schiet en ... Wieland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dadaşov geeft een hoge lob. Hanka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - Gosiunia 1:0

17e minuut.
Dadaşov kan de bal niet met de borst controleren. Dadaşov speelt de bal door. Gajdošík speelt de bal door. Hanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanka haalt uit met een fantastische trap. Wieland bokst de bal weg.

19e minuut.
Amin passt de bal zonder na te denken. Hanka rent richting de bal. Lăscărescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hanka raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Płomyk neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Amin bereikt de bal nog maar net als eerste. Amin passt de bal zonder na te denken. Płomyk rent richting de bal. Płomyk haalt uit met een fantastische trap. Wieland probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Van Den Durpel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kornek. Van Den Durpel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Băcanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Przygocki rent richting de bal. Przygocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MOSP Białystok - Gosiunia 1:1

41e minuut.
Băcanu rent richting de bal. Mancu onderschept slim de pass. Mancu geeft een lange en hoge pass. Płomyk rent richting de bal. Płomyk schiet op doel. Wieland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Petry rent richting de bal. Andronic verovert de bal door een tackle van achteren. Andronic geeft een lange en hoge pass. Hanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanka draait met de bal, schiet en ... Wieland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOSP Białystok 47%, Gosiunia 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MOSP Białystok - Gosiunia 1:1

55e minuut.
Klungelig pakt Van Den Durpel de bal. Kornek rent richting de bal. Andronic geeft een lange en hoge pass. Płomyk rent richting de bal. Płomyk haalt uit met een fantastische trap. Wieland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieland bokst de bal weg.

59e minuut.
Amin is nu in balbezit. Amin geeft de bal voor. Klungelig pakt Lăscărescu de bal. Hanka onderschept slim de pass. Hanka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mięśniak komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Petry bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancu is nu in balbezit. Petry onderschept slim de pass. Petry geeft een lange en hoge pass. Mięśniak springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Castagnaro probeert de bal aan de voet te houden. Amin bereikt de bal nog maar net als eerste. Amin probeert naar een medespeler te passen. Hanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MOSP Białystok - Gosiunia 2:1

77e minuut.
Klungelig pakt Dadaşov de bal. Dadaşov met een sublieme pass. Amin bereikt de bal nog maar net als eerste. Amin geeft de bal voor. Hanka maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dadaşov passt de bal in één keer door. Amin is nu in balbezit. Amin passt de bal met de wreef. Hanka rent richting de bal. Hanka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Płomyk krijgt zijn hoofd ertegen. Wieland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Amin rent richting de bal. Amin passt de bal zonder na te denken. Dadaşov heeft problemen om de bal te vangen. Dadaşov geeft een hoge lob. Płomyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Jędrzejczak onderschept slim de pass. Dadaşov verovert de bal door een tackle van achteren. Dadaşov probeert naar een medespeler te passen. Płomyk rent richting de bal. Płomyk schiet op doel. Wieland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mancu verovert de bal door een tackle van achteren. Mancu passt de bal in één keer door. Daar is Amin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amin geeft een hoge lob. Hanka krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOSP Białystok 39%, Gosiunia 61%.
MOSP Białystok - Gosiunia 2:1