Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pepik United Czupakabra
New Tactiek 433
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
48 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 36.7
uitstekend Schieten goed
solide Passen zwak
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Bąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalony is nu in balbezit. Chwalony passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Domaschke de bal. Domaschke haalt uit met een fantastische trap. Siminică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Burlan rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Chwalony passt de bal met de wreef. Domaschke heeft problemen om de bal te vangen. Domaschke passt de bal in één keer door. Burlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlan haalt uit met een fantastische trap. Siminică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Burlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlan met een sublieme pass. Domaschke is nu in balbezit. Domaschke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepik United - Czupakabra 1:0

10e minuut.
Domaschke rent richting de bal. Burlan rent richting de bal. Domaschke rent richting de bal. Domaschke haalt uit met een fantastische trap. Siminică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepik United - Czupakabra 2:0

15e minuut.
Daar is Domaschke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domaschke passt de bal in één keer door. Burlan is nu in balbezit. Burlan schiet op doel. Siminică probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Domaschke bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepik United - Czupakabra 3:0

16e minuut.
do Carmo passt de bal zonder na te denken. Rinner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinner met een sublieme pass. Domaschke rent richting de bal. Domaschke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pepik United - Czupakabra 4:0

17e minuut.
do Carmo speelt de bal door. Daar is Ohms, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domaschke onderschept slim de pass. Domaschke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Patiño geeft de bal voor. Burlan kopt de bal weg. Domaschke probeert de bal aan de voet te houden. Domaschke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepik United - Czupakabra 5:0

23e minuut.
Nəcəfov geeft een lange en hoge pass. Cichosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichosz passt de bal met de wreef. do Carmo is nu in balbezit. do Carmo schiet op doel. Vaillancourt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Spătariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Burlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlan passt de bal zonder na te denken. Domaschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaschke draait met de bal, schiet en ... Siminică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepik United - Czupakabra 6:0

29e minuut.
Bąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaca onderschept slim de pass. Alaca speelt de bal door. Domaschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaschke haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepik United - Czupakabra 7:0

31e minuut.
Doeltrap. Siminică met een harde bal richting middenveld. Kaczanowski kopt de bal weg. Domaschke rent richting de bal. Domaschke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Alaca passt de bal in één keer door. Kaczanowski is nu in balbezit. Kaczanowski passt de bal met de wreef. Burlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Alaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaca met een sublieme pass. Chwalony speelt de bal door. Domaschke is nu in balbezit. Domaschke schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Domaschke is nu in balbezit. Kaczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczanowski passt de bal zonder na te denken. Domaschke is nu in balbezit. Domaschke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Domaschke is nu in balbezit. Domaschke speelt de bal door. Bikos is nu in balbezit. Burlan onderschept slim de pass. Burlan draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kaczanowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bączyk de bal. Bączyk met een sublieme pass. Burlan is nu in balbezit. Burlan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepik United 31%, Czupakabra 69%.
Pepik United - Czupakabra 7:0

50e minuut.
Spătariu probeert naar een medespeler te passen. Chwalony is nu in balbezit. Chwalony speelt de bal door. Burlan is nu in balbezit. Burlan haalt uit met een fantastische trap. Siminică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Kaczanowski probeert naar een medespeler te passen. Domaschke is nu in balbezit. Domaschke passt de bal in één keer door. Burlan rent richting de bal. Burlan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Kaczanowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Chwalony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chwalony met een sublieme pass. Burlan rent richting de bal. Burlan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Domaschke is nu in balbezit. Cumpaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczanowski onderschept slim de pass. Domaschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaschke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bikos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlan onderschept slim de pass. Kuliga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuliga krijgt een gele kaart. Burlan raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaczanowski komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kuliga kopt de bal weg. Bączyk is nu in balbezit. Bączyk passt de bal met de wreef. Domaschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaschke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kaczanowski speelt de bal door. Klungelig pakt Chwalony de bal. Chwalony met een sublieme pass. Daar is Domaschke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domaschke haalt uit met een fantastische trap. Siminică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chwalony neemt de hoekschop. Burlan krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Bikos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siminică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Rinner rent richting de bal. Rinner passt de bal met de wreef. Bączyk speelt de bal door. Domaschke is nu in balbezit. Domaschke haalt uit met een fantastische trap. Siminică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Burlan is nu in balbezit. Kaczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczanowski met een sublieme pass. Domaschke is nu in balbezit. Domaschke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepik United - Czupakabra 8:0

85e minuut.
Spătariu rent richting de bal. Spătariu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kaczanowski de bal. Domaschke rent richting de bal. Domaschke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepik United 17%, Czupakabra 83%.
Pepik United - Czupakabra 8:0