Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grajcie na Lisa Ks Amator
suskie Tactiek ml2
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 45.6
solide Schieten matig
solide Passen goed
formidabel Verdedigen solide


3e minuut.
Hirt rent richting de bal. Sutinen onderschept slim de pass. Sutinen passt de bal in één keer door. Langowski rent richting de bal. Langowski haalt uit met een fantastische trap. Bárányos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Bochowicz geeft een hoge lob. Osmochescu is nu in balbezit. Van Acker maakt een afschuwelijke overtreding. Osmochescu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bechara neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Laczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu onderschept slim de pass. Osmochescu passt de bal in één keer door. Sutinen heeft problemen om de bal te vangen. Sutinen schiet op doel. Bárányos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Klungelig pakt Cillo de bal. Langowski is nu in balbezit. Sibiescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sibiescu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Bochowicz speelt de bal door. Sutinen rent richting de bal. Sutinen met een sublieme pass. Osmochescu rent richting de bal. Osmochescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Dürrenmatt geeft een hoge lob. Richardsson speelt de bal door. Cillo kopt de bal weg. Daar is Vass, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vass geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Richardsson probeert naar een medespeler te passen. Bechara rent richting de bal. Bechara probeert naar een medespeler te passen. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grajcie na Lisa 42%, Ks Amator 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grajcie na Lisa - Ks Amator 0:0

62e minuut.
Cillo passt de bal in één keer door. Dürrenmatt is nu in balbezit. Fink begaat een overtreding. Dürrenmatt raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lisiewicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Van Acker geeft een lange en hoge pass. Dürrenmatt kan de bal niet met de borst controleren. Pałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürrenmatt onderschept slim de pass. Dürrenmatt haalt uit met een fantastische trap. Richardsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Fink bereikt de bal nog maar net als eerste. Fink geeft een lange en hoge pass. Van Acker rent richting de bal. Osmochescu onderschept slim de pass. Osmochescu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grajcie na Lisa 47%, Ks Amator 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grajcie na Lisa - Ks Amator 0:0