Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.008
  • Stadion: FC MECMAR Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 27252
FC MECMAR The Talents FC
too ta Tactiek 3-5-2 #1
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 42.2
matig Schieten goed
matig Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


16e minuut.
Caiafa kopt de bal weg. Vidojević heeft problemen om de bal te vangen. Vidojević passt de bal met de wreef. Hrust rent richting de bal. Hrust draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Caiafa passt de bal met de wreef. Zauder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zauder passt de bal met de wreef. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Śliwiok geeft een lange en hoge pass. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz onderschept slim de pass. Zasusz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Caiafa onderschept slim de pass. Caiafa geeft een hoge lob. Zauder is nu in balbezit. Zauder geeft de bal voor. Grabiec heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - The Talents FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MECMAR 57%, The Talents FC 43%.
FC MECMAR - The Talents FC 0:1

47e minuut.
Hrust raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tığ komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Klawikowski kan de bal niet met de borst controleren. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klawikowski onderschept slim de pass. Klawikowski haalt uit met een fantastische trap. Raimbault werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC MECMAR - The Talents FC 1:1

66e minuut.
Klungelig pakt Zasusz de bal. Śliwowski kopt de bal weg. Grabiec probeert de bal met de borst te controleren. Tığ is nu in balbezit. Tığ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Drąg heeft problemen om de bal te vangen. Zauder geeft de bal voor. Daar is Grabiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tığ rent richting de bal. Tığ schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - The Talents FC 1:2

82e minuut.
Kołodziejczyk trapt de bal weg. Daar is Caiafa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drąg geeft een lange en hoge pass. Daar is Chorabik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chorabik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rajavuo met een sublieme pass. Vidojević is nu in balbezit. Vidojević met een sublieme pass. Tığ bereikt de bal nog maar net als eerste. Tığ schiet op doel. Kołodziejczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Cofała bereikt de bal nog maar net als eerste. Retelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rajavuo. Rajavuo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MECMAR 58%, The Talents FC 42%.
FC MECMAR - The Talents FC 1:2