Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Preczów KSSiuwaks
skrzydeła2 Tactiek smioechu
53% Balbezit 47%
20% Spel op eigen helft 80%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 36.2
very good Schieten average
solid Passen average
adequate Verdedigen adequate


6e minuut.
Petričec kopt de bal weg. Stewart geeft de bal voor. Klungelig pakt Czorny de bal. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Stemmer onderschept slim de pass. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu passt de bal zonder na te denken. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Grzechowiak de bal. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap. Życiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KSSiuwaks 1:0

9e minuut.
Bork met een snelle inworp. Grzechowiak is nu in balbezit. Schneider legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schneider krijgt een gele kaart. Grzechowiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grzechowiak neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KSSiuwaks 2:0

10e minuut.
Czorny geeft de bal voor. Petričec met een sublieme pass. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap. Życiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KSSiuwaks 3:0

15e minuut.
Petričec geeft de bal voor. Szewczuk heeft problemen om de bal te vangen. Szewczuk probeert naar een medespeler te passen. Grzechowiak is nu in balbezit. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Petričec rent richting de bal. Petričec passt de bal met de wreef. Stewart met een sublieme pass. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Petričec verovert de bal door een tackle van achteren. Petričec passt de bal zonder na te denken. Stewart speelt de bal door. Grzechowiak is nu in balbezit. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap. Życiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Petričec bereikt de bal nog maar net als eerste. Petričec passt de bal zonder na te denken. Daar is Bork, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bork speelt de bal door. Petričec geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Małocha kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bychowiec de bal onder controle te krijgen. Stewart geeft een hoge lob. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap. Życiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Gujral probeert naar een medespeler te passen. Pletosu is nu in balbezit. Pletosu speelt de bal door. Grzechowiak is nu in balbezit. Grzechowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KSSiuwaks 4:0

33e minuut.
Schneider is nu in balbezit. Stewart onderschept slim de pass. Stewart geeft een lange en hoge pass. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KSSiuwaks 5:0

35e minuut.
Czorny rent richting de bal. Czorny passt de bal in één keer door. Pazurkiewicz rent richting de bal. Gujral onderschept slim de pass. Gujral geeft een lange en hoge pass. Życiński bokst de bal weg. Szewczuk heeft problemen om de bal te vangen. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KSSiuwaks 6:0

38e minuut.
Szewczuk is nu in balbezit. Szewczuk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Petričec de bal onder controle te krijgen. Stewart geeft een hoge lob. Grzechowiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doeltrap. Szewczuk met een harde bal richting middenveld. Gujral kopt de bal weg. Stewart is nu in balbezit. Stewart geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Pletosu is nu in balbezit. Pletosu probeert naar een medespeler te passen. Stewart rent richting de bal. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Preczów 17%, KSSiuwaks 83%.
KS Preczów - KSSiuwaks 6:0

56e minuut.
Lelka passt de bal in één keer door. Stewart is nu in balbezit. Stewart geeft een lange en hoge pass. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap. Życiński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KSSiuwaks 7:0

60e minuut.
Inworp. Kopaniecki komt het veld opgelopen. Valverde komt het veld opgelopen. Grzechowiak met de inworp. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki passt de bal zonder na te denken. Bork rent richting de bal. Bork draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KSSiuwaks 8:0

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Petričec de bal onder controle te krijgen. Molano rent richting de bal. Plesca begaat een overtreding. Plesca krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Plesca passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Pazurkiewicz de bal onder controle te krijgen. Kopaniecki met een sublieme pass. Bork rent richting de bal. Bork draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bork rent richting de bal. Bork draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Nistor is nu in balbezit. Gujral is nu in balbezit. Gujral geeft een lange en hoge pass. Bork bereikt de bal nog maar net als eerste. Bork haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jodłowiec komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Gujral rent richting de bal. Gujral passt de bal zonder na te denken. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ... Życiński bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pazurkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plesca is nu in balbezit. Gujral legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gujral krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Kopaniecki kopt de bal weg. Czorny heeft problemen om de bal te vangen. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap. Życiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KSSiuwaks 9:0

76e minuut.
Jerpelea passt de bal met de wreef. Daar is Grzechowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzechowiak schiet op doel. Czorny probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KSSiuwaks 10:0

81e minuut.
Doeltrap. Krzaklewski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Krzaklewski rent richting de bal. Krzaklewski draait met de bal, schiet en ... Grzechowiak heeft problemen om de bal te vangen. Grzechowiak schiet op doel. Czorny probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Schneider passt de bal met de wreef. Krzaklewski rent richting de bal. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzaklewski verovert de bal door een tackle van achteren. Krzaklewski speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - KSSiuwaks 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Preczów 22%, KSSiuwaks 78%.
KS Preczów - KSSiuwaks 11:0