Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Jasionka Ks Amator
nowa 2 2011 Tactiek ml2
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
46.2 gemiddelde waardering 46.9
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen solide
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Pîrvu passt de bal in één keer door. Mienculewicz rent richting de bal. Mienculewicz probeert naar een medespeler te passen. Santos Ortiz is nu in balbezit. Santos Ortiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Dróżdż geeft een hoge lob. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirt verovert de bal door een tackle van achteren. Hirt geeft een lange en hoge pass. Pruteanu krijgt zijn hoofd ertegen. Muchomorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Van Acker bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Acker geeft de bal voor. Lisiewicz rent richting de bal. Lisiewicz geeft een hoge lob. Pruteanu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Camoranesi kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hirt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camoranesi rent richting de bal. Camoranesi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Hempel heeft problemen om de bal te vangen. Hempel draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Van Acker de bal. Depcik rent richting de bal. Depcik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jasionka 67%, Ks Amator 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LZS Jasionka - Ks Amator 0:0

48e minuut.
Nedeljkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lisiewicz passt de bal met de wreef. Dürrenmatt rent richting de bal. Dürrenmatt haalt uit met een fantastische trap. Muchomorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Nedeljkov passt de bal met de wreef. Camoranesi rent richting de bal. Sibiescu is nu in balbezit. Camoranesi verovert de bal door een tackle van achteren. Camoranesi probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Cillo passt de bal in één keer door. Dürrenmatt is nu in balbezit. Muchomorek probeert naar een medespeler te passen. Santos Ortiz probeert de bal met de borst te controleren. Santos Ortiz schiet op doel. Bárányos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Dróżdż verovert de bal door een tackle van achteren. Dróżdż geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vass met de inworp. Cillo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dróżdż is nu in balbezit. Pruteanu onderschept slim de pass. Nedeljkov begaat een overtreding. Pruteanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sibiescu wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap. Muchomorek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Jasionka - Ks Amator 0:1

83e minuut.
Laczi geeft een hoge lob. Daar is Pîrvu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pîrvu speelt de bal door. Santos Ortiz is nu in balbezit. Santos Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Jasionka 56%, Ks Amator 44%.
LZS Jasionka - Ks Amator 0:1