Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.008
  • Stadion: Czupakabra Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 27004
Czupakabra Dabrowianka Dabrowice
442 Tactiek Krolewscy
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
2 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 59
goed Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen redelijk


7e minuut.
Loczkowski speelt de bal door. Paini is nu in balbezit. Paini schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ohms de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czupakabra - Dabrowianka Dabrowice 0:1

9e minuut.
Alvarado probeert de bal met de borst te controleren. Alvarado met een sublieme pass. Paini is nu in balbezit. Paini haalt uit met een fantastische trap. Siminică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czupakabra - Dabrowianka Dabrowice 0:2

10e minuut.
Cichosz geeft een lange en hoge pass. Martin probeert naar een medespeler te passen. Pilip met een sublieme pass. Paini rent richting de bal. Paini haalt uit met een fantastische trap. Siminică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Berlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilip verovert de bal door een tackle van achteren. Pilip passt de bal in één keer door. Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doeltrap. Siminică trapt de bal weg van het doel. Acuña kopt de bal weg. Paini rent richting de bal. Paini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pilip kopt de bal weg. Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Alvarado passt de bal in één keer door. Paini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paini haalt uit met een fantastische trap. Siminică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Acuña is nu in balbezit. Acuña passt de bal in één keer door. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Siminică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czupakabra - Dabrowianka Dabrowice 0:3

20e minuut.
Klungelig pakt Alvarado de bal. Alvarado passt de bal in één keer door. Insulza probeert naar een medespeler te passen. Paini rent richting de bal. Paini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
de la Hera passt de bal in één keer door. Insulza bereikt de bal nog maar net als eerste. Insulza probeert naar een medespeler te passen. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Siminică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Freije, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paini is nu in balbezit. Paini draait met de bal, schiet en ... Siminică werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Paini probeert naar een medespeler te passen. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Loczkowski passt de bal met de wreef. Acuña probeert naar een medespeler te passen. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado schiet op doel. Siminică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czupakabra - Dabrowianka Dabrowice 0:4

28e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Ohms probeert de bal aan de voet te houden. do Carmo is nu in balbezit. do Carmo schiet op doel. Ioniţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bąk is nu in balbezit. Bąk draait met de bal, schiet en ... Ioniţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Pilip kopt de bal weg. Alvarado is nu in balbezit. Pilip is nu in balbezit. Pilip geeft een hoge lob. Paini krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Berlinger passt de bal zonder na te denken. Daar is Loczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loczkowski speelt de bal door. Paini is nu in balbezit. Paini haalt uit met een fantastische trap. Siminică bokst de bal weg. Ohms heeft problemen om de bal te vangen. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Siminică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czupakabra - Dabrowianka Dabrowice 0:5

36e minuut.
Bąk heeft problemen om de bal te vangen. Alvarado onderschept slim de pass. Pilip speelt de bal door. Paini rent richting de bal. Paini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Freije geeft de bal voor. Moschen kopt de bal weg. Daar is Rinner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paini rent richting de bal. Paini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

39e minuut.
Pilip kopt de bal weg. Klungelig pakt Alvarado de bal. Pilip speelt de bal door. Paini is nu in balbezit. Paini draait met de bal, schiet en ... Siminică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Alvarado draait met de bal, schiet en ... Cichosz heeft problemen om de bal te vangen. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czupakabra 78%, Dabrowianka Dabrowice 22%.
Czupakabra - Dabrowianka Dabrowice 0:5

46e minuut.
Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña rent richting de bal. Acuña met een sublieme pass. Paini rent richting de bal. Paini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czupakabra - Dabrowianka Dabrowice 0:6

49e minuut.
Ohms geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilip zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alvarado kan de bal niet met de borst controleren. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Pilip speelt de bal door. Alvarado is nu in balbezit. Pilip geeft een lange en hoge pass. Paini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siminică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pilip neemt de hoekschop. Freije verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Siminică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Insulza maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czupakabra - Dabrowianka Dabrowice 0:7

53e minuut.
Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Pilip rent richting de bal. Pilip passt de bal zonder na te denken. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. Siminică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Loczkowski passt de bal zonder na te denken. Paini rent richting de bal. Paini passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Alvarado de bal. Alvarado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Acuña rent richting de bal. Acuña met een sublieme pass. Paini met een sublieme pass. Loczkowski met een sublieme pass. Alvarado is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Czupakabra - Dabrowianka Dabrowice 0:8

58e minuut.
Acuña geeft een lange en hoge pass. Alvarado kopt de bal weg. Paini is nu in balbezit. Paini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czupakabra - Dabrowianka Dabrowice 0:9

60e minuut.
Loczkowski passt de bal in één keer door. Acuña rent richting de bal. Acuña passt de bal met de wreef. Alvarado rent richting de bal. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cumpaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Acuña verovert de bal door een tackle van achteren. Acuña speelt de bal door. Paini is nu in balbezit. Paini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Paini rent richting de bal. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Paini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Paini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohms probeert naar een medespeler te passen. Paini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paini draait met de bal, schiet en ... Siminică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czupakabra - Dabrowianka Dabrowice 0:10

72e minuut.
de la Hera probeert naar een medespeler te passen. Pilip rent richting de bal. Pilip passt de bal zonder na te denken. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czupakabra - Dabrowianka Dabrowice 0:11

78e minuut.
Moschen rent richting de bal. Moschen passt de bal in één keer door. Acuña met een sublieme pass. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Loczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Loczkowski passt de bal in één keer door. Acuña met een sublieme pass. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czupakabra - Dabrowianka Dabrowice 0:12

86e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Acuña is nu in balbezit. Acuña passt de bal in één keer door. Paini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Acuña probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Insulza de bal. Insulza met een sublieme pass. Paini is nu in balbezit. Paini schiet op doel. Siminică bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Czupakabra - Dabrowianka Dabrowice 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czupakabra 87%, Dabrowianka Dabrowice 13%.
Czupakabra - Dabrowianka Dabrowice 0:13