Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.008
  • Stadion: FC MECMAR Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 12031
FC MECMAR KSSiuwaks
too ta Tactiek smioechu
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.3 gemiddelde waardering 37.4
redelijk Schieten goed
matig Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Drab met een harde bal richting middenveld. Drąg kopt de bal weg. Pazurkiewicz is nu in balbezit. Pazurkiewicz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Plesca rent richting de bal. Plesca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - KSSiuwaks 0:1

18e minuut.
Bychowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bychowiec met een sublieme pass. Nistor is nu in balbezit. Nistor schiet op doel. Wasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - KSSiuwaks 0:2

23e minuut.
Drąg probeert naar een medespeler te passen. Nistor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nistor passt de bal in één keer door. Jerpelea rent richting de bal. Jerpelea geeft een lange en hoge pass. Wasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Schneider geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Drab de bal. Nistor rent richting de bal. Nistor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Jerpelea kopt de bal weg. Klungelig pakt Plesca de bal. Bychowiec rent richting de bal. Plesca is nu in balbezit. Plesca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Nistor rent richting de bal. Nistor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - KSSiuwaks 0:3

37e minuut.
Grabiec geeft een hoge lob. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Cofała verovert de bal door een tackle van achteren. Klawikowski heeft problemen om de bal te vangen. Klawikowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cofała bereikt de bal nog maar net als eerste. Życiński bokst de bal weg. Cofała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cofała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - KSSiuwaks 1:3

45e minuut.
Retelewski met een sublieme pass. Schneider probeert naar een medespeler te passen. Stemmer geeft een lange en hoge pass. Nistor is nu in balbezit. Nistor haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - KSSiuwaks 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MECMAR 63%, KSSiuwaks 37%.
FC MECMAR - KSSiuwaks 1:4

49e minuut.
Pazurkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Pazurkiewicz geeft een lange en hoge pass. Plesca rent richting de bal. Plesca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - KSSiuwaks 1:5

52e minuut.
Tomalczyk kopt de bal weg. Schneider heeft problemen om de bal te vangen. Cofała probeert naar een medespeler te passen. Klawikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klawikowski draait met de bal, schiet en ... Życiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Szewczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - KSSiuwaks 2:5

58e minuut.
Bychowiec passt de bal in één keer door. Jerpelea is nu in balbezit. Tomalczyk probeert naar een medespeler te passen. Bychowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bychowiec geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nistor is nu in balbezit. Nistor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - KSSiuwaks 2:6

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jerpelea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesca onderschept slim de pass. Plesca geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MECMAR - KSSiuwaks 2:7

78e minuut.
Retelewski heeft problemen om de bal te vangen. Cofała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cofała speelt de bal door. Klawikowski is nu in balbezit. Klawikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klawikowski passt de bal met de wreef. Daar is Szewczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Klawikowski is nu in balbezit. Klawikowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MECMAR 53%, KSSiuwaks 47%.
FC MECMAR - KSSiuwaks 2:7