Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Preczów The Talents FC
skrzydeła2 Tactiek 3-5-2 #1
38% Balbezit 62%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 38.5
average Schieten solid
average Passen adequate
average Verdedigen average


3e minuut.
Pinagbuklod speelt de bal door. Krzaklewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vidojević. Krzaklewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Krzaklewski wilt de vrije trap nemen. Lefkowicz bokst de bal weg.

25e minuut.
Caiafa speelt de bal door. Zauder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zauder passt de bal zonder na te denken. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Inworp. Kopaniecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Fante bereikt de bal nog maar net als eerste. Waryński is nu in balbezit. Waryński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Vidojević verovert de bal door een tackle van achteren. Vidojević passt de bal zonder na te denken. Hrust rent richting de bal. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Vidojević is nu in balbezit. Inworp. Bombardier met de inworp. Krzaklewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzaklewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Preczów 45%, The Talents FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Preczów - The Talents FC 0:0

46e minuut.
Zauder kan de bal niet met de borst controleren. Zasusz rent richting de bal. Waryński rent richting de bal. Zasusz onderschept slim de pass. Zasusz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Henicke probeert naar een medespeler te passen. Zauder probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pinagbuklod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrust rent richting de bal. Hrust haalt uit met een fantastische trap. Henicke bokst de bal weg.

53e minuut.
Eron geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zauder met de inworp. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Hrust de bal. Hrust draait met de bal, schiet en ... Henicke maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zauder met een snelle inworp. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Eron de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Zasusz de bal. Pinagbuklod verovert de bal door een tackle van achteren. Pinagbuklod probeert naar een medespeler te passen. Hrust rent richting de bal. Hrust haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - The Talents FC 0:1

59e minuut.
Rajavuo passt de bal in één keer door. Grzanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz onderschept slim de pass. Zasusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - The Talents FC 0:2

63e minuut.
Vidojević speelt de bal door. Rajavuo heeft problemen om de bal te vangen. Rajavuo met een sublieme pass. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Henicke trapt de bal weg. Caiafa is nu in balbezit. Waryński geeft de bal voor. Górny springt en kopt de bal. Lefkowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - The Talents FC 1:2

69e minuut.
Vidojević is nu in balbezit. Vidojević passt de bal met de wreef. Hrust is nu in balbezit. Hrust schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - The Talents FC 1:3

72e minuut.
Zauder is nu in balbezit. Zauder passt de bal zonder na te denken. Pinagbuklod bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz verovert de bal door een tackle van achteren. Zasusz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hrust heeft problemen om de bal te vangen. Hrust haalt uit met een fantastische trap. Paal!

76e minuut.
Hrust verovert de bal door een tackle van achteren. Hrust passt de bal met de wreef. Vidojević is nu in balbezit. Vidojević geeft een lange en hoge pass. Zasusz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pinagbuklod geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Zauder de bal onder controle te krijgen. Zauder met een sublieme pass. Hrust is nu in balbezit. Hrust draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Songin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hrust is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zasusz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Hrust is nu in balbezit. Hrust draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Preczów 67%, The Talents FC 33%.
KS Preczów - The Talents FC 1:3