Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga V.008
  • Stadion: Ks Amator Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 14717
Ks Amator Czupakabra
ml2 Tactiek 442
54% Balbezit 46%
20% Spel op eigen helft 80%
40 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 35.6
solid Schieten adequate
good Passen weak
good Verdedigen average


1e minuut.
Cillo speelt de bal door. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu passt de bal zonder na te denken. Dürrenmatt is nu in balbezit. Dürrenmatt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Czupakabra 1:0

4e minuut.
Pruteanu passt de bal in één keer door. Ohms is nu in balbezit. Dürrenmatt verovert de bal door een tackle van achteren. Dürrenmatt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Czupakabra 2:0

10e minuut.
do Carmo springt en kopt de bal. Bárányos speelt de bal door. Cillo controleert de bal met de borst. Cillo met een sublieme pass. Dürrenmatt geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Vass met de inworp. Cillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cillo geeft een lange en hoge pass. Dürrenmatt rent richting de bal. Dürrenmatt geeft een hoge lob. Siminică bokst de bal weg. Pruteanu probeert de bal aan de voet te houden. Siminică probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Czupakabra 3:0

16e minuut.
Pruteanu schiet op doel. Klungelig pakt Templak de bal. Lisiewicz met een sublieme pass. Dürrenmatt rent richting de bal. Dürrenmatt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lisiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lisiewicz met een sublieme pass. Pruteanu geeft een lange en hoge pass. Dürrenmatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürrenmatt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Czupakabra 4:0

24e minuut.
Vass passt de bal in één keer door. Cillo kan de bal niet met de borst controleren. Vass geeft een lange en hoge pass. Dürrenmatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürrenmatt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Czupakabra 5:0

27e minuut.
do Carmo is nu in balbezit. Hirt verovert de bal door een tackle van achteren. Sibiescu geeft de bal voor. Dürrenmatt is nu in balbezit. Dürrenmatt draait met de bal, schiet en ... Siminică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Lisiewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Pruteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruteanu passt de bal zonder na te denken. Dürrenmatt is nu in balbezit. Dürrenmatt schiet op doel. Siminică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu geeft een hoge lob. Lisiewicz is nu in balbezit. Lisiewicz haalt uit met een fantastische trap. Siminică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Czupakabra 6:0

43e minuut.
Vass onderschept slim de pass. Vass geeft een lange en hoge pass. Dürrenmatt rent richting de bal. Dürrenmatt draait met de bal, schiet en ... Siminică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Czupakabra 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Amator 26%, Czupakabra 74%.
Ks Amator - Czupakabra 7:0

47e minuut.
Klungelig pakt Pruteanu de bal. Pruteanu geeft een hoge lob. Lisiewicz rent richting de bal. Dürrenmatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürrenmatt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Cillo passt de bal zonder na te denken. Lisiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Lisiewicz met een sublieme pass. Dürrenmatt rent richting de bal. Dürrenmatt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Czupakabra 8:0

57e minuut.
Vass passt de bal in één keer door. Rinner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pruteanu rent richting de bal. Dürrenmatt is nu in balbezit. Dürrenmatt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Vass onderschept slim de pass. Vass passt de bal met de wreef. Dürrenmatt rent richting de bal. Dürrenmatt schiet op doel. Siminică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Czupakabra 9:0

60e minuut.
Nəcəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibiescu onderschept slim de pass. Sibiescu probeert naar een medespeler te passen. Dürrenmatt is nu in balbezit. Dürrenmatt draait met de bal, schiet en ... Siminică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Ohms trapt de bal weg. Cillo kopt de bal weg. Templak heeft problemen om de bal te vangen. Dürrenmatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürrenmatt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu schiet op doel. Siminică bokst de bal weg. Ohms verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Czupakabra 10:0

64e minuut.
Bąk rent richting de bal. Sibiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Sibiescu geeft de bal voor. Dürrenmatt rent richting de bal. Dürrenmatt draait met de bal, schiet en ... Siminică bokst de bal weg. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Sibiescu kopt de bal weg. Rinner kan de bal niet met de borst controleren. Rinner geeft een lange en hoge pass. Lisiewicz is nu in balbezit. Lisiewicz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Cumpaciu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vass met de inworp. Pruteanu rent richting de bal. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vass onderschept slim de pass. Vass geeft de bal voor. Dürrenmatt kopt de bal weg. Pruteanu is nu in balbezit. Vass geeft een hoge lob. Siminică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dürrenmatt is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - Czupakabra 11:0

74e minuut.
Dürrenmatt verovert de bal door een tackle van achteren. Dürrenmatt passt de bal zonder na te denken. Cillo heeft problemen om de bal te vangen. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Freije kopt de bal weg. Lisiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Lisiewicz probeert naar een medespeler te passen. Dürrenmatt is nu in balbezit. Dürrenmatt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Siminică trapt de bal weg. Bąk heeft problemen om de bal te vangen. Cillo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dürrenmatt de bal. Dürrenmatt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sibiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Sibiescu geeft een hoge lob. Dürrenmatt kopt de bal weg. Pruteanu is nu in balbezit. Pruteanu schiet op doel. Siminică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Bąk kopt de bal weg. Cumpaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumpaciu passt de bal zonder na te denken. Dürrenmatt rent richting de bal. Dürrenmatt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Amator 14%, Czupakabra 86%.
Ks Amator - Czupakabra 11:0