Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grajcie na Lisa Pepik United
suskie Tactiek New
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 52.3
very good Schieten very good
very good Passen solid
formidable Verdedigen very good


7e minuut.
Sutinen passt de bal in één keer door. Osmochescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmochescu passt de bal met de wreef. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... Vaillancourt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Sutinen passt de bal in één keer door. Osmochescu rent richting de bal. Alaca begaat een overtreding. Alaca krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak probeert naar een medespeler te passen. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Bentes rent richting de bal. Inworp. Chwalony met een snelle inworp. Burlan heeft problemen om de bal te vangen. Burlan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grajcie na Lisa - Pepik United 0:1

42e minuut.
Czerbniak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Osmochescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burlan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Burlan krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Burlan passt de bal zonder na te denken. Daar is Bączyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bączyk passt de bal zonder na te denken. Domaschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaschke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pałkowski geeft een hoge lob. Burlan probeert de bal aan de voet te houden. Alaca kopt de bal weg. Domaschke heeft problemen om de bal te vangen. Domaschke schiet op doel. Miękus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grajcie na Lisa 50%, Pepik United 50%.
Grajcie na Lisa - Pepik United 0:1

51e minuut.
Burlan is nu in balbezit. Burlan passt de bal met de wreef. Pałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaschke onderschept slim de pass. Domaschke draait met de bal, schiet en ... Miękus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grajcie na Lisa - Pepik United 0:2

62e minuut.
Burlan is nu in balbezit. Kaczanowski probeert naar een medespeler te passen. Domaschke is nu in balbezit. Domaschke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grajcie na Lisa - Pepik United 0:3

63e minuut.
Klungelig pakt Burlan de bal. Kaczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczanowski passt de bal zonder na te denken. Domaschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaschke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kaczanowski passt de bal in één keer door. Burlan rent richting de bal. Chwalony geeft een hoge lob. Domaschke rent richting de bal. Domaschke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grajcie na Lisa - Pepik United 0:4

67e minuut.
Daar is Domaschke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bączyk is nu in balbezit. Bączyk passt de bal met de wreef. Burlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Czerbniak verovert de bal door een tackle van achteren. Sutinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutinen passt de bal met de wreef. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... Vaillancourt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grajcie na Lisa 54%, Pepik United 46%.
Grajcie na Lisa - Pepik United 0:4