Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szarża Częstochowa The Talents FC
451 Tactiek 3-5-2 #1
65% Balbezit 35%
21% Spel op eigen helft 79%
22 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 41.5
formidable Schieten good
excellent Passen adequate
good Verdedigen average


4e minuut.
Caiafa is nu in balbezit. Drake onderschept slim de pass. Śliwiok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drake raakt geblesseerd tijdens het duel. Drake komt bij de bal en schiet. Raimbault bokst de bal weg.

11e minuut.
Domingo rent richting de bal. Domingo passt de bal in één keer door. Nef is nu in balbezit. Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake haalt uit met een fantastische trap. Raimbault bokst de bal weg.

19e minuut.
Birlic passt de bal zonder na te denken. Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake passt de bal in één keer door. Axiotis rent richting de bal. Axiotis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - The Talents FC 1:0

21e minuut.
Caiafa kopt de bal weg. Domingo bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingo geeft de bal voor. Axiotis maakt een snoekduik en kopt de bal. Altınordu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raimbault probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Birlic speelt de bal door. Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajavuo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drake raakt geblesseerd tijdens het duel. Drake zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Caiafa passt de bal met de wreef. Rajavuo rent richting de bal. Rajavuo met een sublieme pass. Axiotis is nu in balbezit. Axiotis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Domingo geeft een hoge lob. Altınordu kopt de bal weg. Daar is Rajavuo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Axiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis draait met de bal, schiet en ... Raimbault werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - The Talents FC 2:0

30e minuut.
Ceauşescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Birlic de bal. Birlic probeert naar een medespeler te passen. Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Domingo speelt de bal door. Birlic met een sublieme pass. Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Drake schiet op doel. Raimbault probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - The Talents FC 3:0

39e minuut.
Nef met een sublieme pass. Di Fante bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingo speelt de bal door. Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlic haalt uit met een fantastische trap. Paal!

42e minuut.
Rajavuo heeft problemen om de bal te vangen. Śliwiok met een sublieme pass. Skadberg speelt de bal door. Axiotis rent richting de bal. Axiotis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Birlic speelt de bal door. Drake speelt de bal door. Caiafa rent richting de bal. Drake verovert de bal door een tackle van achteren. Drake schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Raimbault trapt de bal weg. Zasusz kopt de bal weg. Drake rent richting de bal. Drake geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szarża Częstochowa 21%, The Talents FC 79%.
Szarża Częstochowa - The Talents FC 3:0

53e minuut.
Drake passt de bal in één keer door. Domingo rent richting de bal. Domingo passt de bal met de wreef. Axiotis is nu in balbezit. Axiotis draait met de bal, schiet en ... Paal!

63e minuut.
Purić speelt de bal door. Daar is Birlic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birlic probeert naar een medespeler te passen. Axiotis is nu in balbezit. Axiotis schiet op doel. Raimbault kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Axiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiotis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - The Talents FC 4:0

64e minuut.
Domingo is nu in balbezit. Domingo geeft de bal voor. Di Fante is nu in balbezit. Axiotis onderschept slim de pass. Axiotis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Nef met een sublieme pass. Drake heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rajavuo. Drake wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Drake kan niet meer verder spelen. Böðvarsson komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Skadberg passt de bal zonder na te denken. Birlic is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tığ. Tığ krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Domingo is nu in balbezit. Domingo speelt de bal door. Axiotis rent richting de bal. Axiotis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - The Talents FC 5:0

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Purić met de inworp. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef geeft een hoge lob. Axiotis krijgt zijn hoofd ertegen. Raimbault kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Birlic speelt de bal door. Ceauşescu rent richting de bal. Ceauşescu passt de bal zonder na te denken. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Szarża Częstochowa - The Talents FC 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szarża Częstochowa 21%, The Talents FC 79%.
Szarża Częstochowa - The Talents FC 5:1