Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dabrowianka Dabrowice FC MECMAR
Krolewscy Tactiek too ta
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.8 gemiddelde waardering 31.4
uitmuntend Schieten matig
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Paini bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado onderschept slim de pass. Paini rent richting de bal. Paini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Doeltrap. Wasiewicz trapt de bal weg van het doel. Pilip kopt de bal weg. Alvarado rent richting de bal. Alvarado geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Loczkowski speelt de bal door. Pilip heeft problemen om de bal te vangen. Pilip passt de bal in één keer door. Paini is nu in balbezit. Paini draait met de bal, schiet en ... Wasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Klungelig pakt Acuña de bal. Acuña probeert naar een medespeler te passen. Loczkowski probeert naar een medespeler te passen. Paini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paini schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Doeltrap. Wasiewicz trapt de bal weg van het doel. Acuña kopt de bal weg. Paini is nu in balbezit. Paini draait met de bal, schiet en ... Wasiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wasiewicz speelt de bal door. Moschen kopt de bal weg. Loczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Loczkowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Paini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paini passt de bal zonder na te denken. Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado verovert de bal door een tackle van achteren. Alvarado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pilip rent richting de bal. Pilip passt de bal zonder na te denken. Alvarado is nu in balbezit. Klungelig pakt Paini de bal. Paini haalt uit met een fantastische trap. Wasiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Pilip speelt de bal door. Daar is Retelewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acuña speelt de bal door. Paini rent richting de bal. Paini draait met de bal, schiet en ... Wasiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alvarado geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Drab is nu in balbezit. Alvarado onderschept slim de pass. Klungelig pakt Acuña de bal. Paini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabrowianka Dabrowice 20%, FC MECMAR 80%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dabrowianka Dabrowice - FC MECMAR 0:0

47e minuut.
Paini draait met de bal, schiet en ... Guentzel probeert de bal aan de voet te houden. Pilip is nu in balbezit. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Klungelig pakt Insulza de bal. Śliwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Insulza verovert de bal door een tackle van achteren. Insulza draait met de bal, schiet en ... Wasiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - FC MECMAR 1:0

51e minuut.
Pilip passt de bal met de wreef. Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Tomalczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tomalczyk krijgt een gele kaart. Alvarado raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Paini neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal. Wasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
de la Hera passt de bal in één keer door. Insulza bereikt de bal nog maar net als eerste. Insulza geeft een lange en hoge pass. Alvarado rent richting de bal. Alvarado schiet op doel. Wasiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - FC MECMAR 2:0

63e minuut.
Bertrand onderschept slim de pass. Pilip bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilip passt de bal in één keer door. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pilip geeft een lange en hoge pass. Paini kopt de bal weg. Alvarado rent richting de bal. Alvarado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Loczkowski speelt de bal door. Pilip bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilip passt de bal in één keer door. Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Alvarado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Loczkowski speelt de bal door. Daar is Paini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acuña is nu in balbezit. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Insulza speelt de bal door. Acuña speelt de bal door. Daar is Guentzel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paini bereikt de bal nog maar net als eerste. Paini draait met de bal, schiet en ... Wasiewicz bokst de bal weg.

78e minuut.
Moschen geeft een lange en hoge pass. Daar is Drab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paini is nu in balbezit. Paini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Grabiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bertrand is nu in balbezit. Bertrand geeft een hoge lob. Martin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paini is nu in balbezit. Paini draait met de bal, schiet en ... Wasiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Pilip is nu in balbezit. Pilip geeft een hoge lob. Paini is nu in balbezit. Paini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - FC MECMAR 3:0

88e minuut.
Moschen probeert naar een medespeler te passen. Loczkowski probeert de bal aan de voet te houden. Loczkowski geeft een hoge lob. Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrowianka Dabrowice - FC MECMAR 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabrowianka Dabrowice 14%, FC MECMAR 86%.
Dabrowianka Dabrowice - FC MECMAR 4:0