Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.008
  • Stadion: KSSiuwaks Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3042
KSSiuwaks LZS Jasionka
smioechu Tactiek nowa 2 2011
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 46
average Schieten excellent
average Passen adequate
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Małocha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mienculewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Szewczuk kopt de bal weg. Inworp. Mienculewicz met een snelle inworp. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Małocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Orco verovert de bal door een tackle van achteren. Orco met een sublieme pass. Santos Ortiz is nu in balbezit. Santos Ortiz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurkiewicz geeft de bal voor. Daar is Mienculewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos Ortiz rent richting de bal. Santos Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSSiuwaks - LZS Jasionka 0:1

24e minuut.
Santos Ortiz draait met de bal, schiet en ... Daar is Depcik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Życiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSSiuwaks - LZS Jasionka 0:2

25e minuut.
Mienculewicz geeft de bal voor. Czorny heeft problemen om de bal te vangen. Hempel rent richting de bal. Santos Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Ortiz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu geeft de bal voor. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Ortiz is nu in balbezit. Santos Ortiz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Santos Ortiz rent richting de bal. Santos Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Życiński probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KSSiuwaks - LZS Jasionka 0:3

32e minuut.
Doeltrap. Życiński trapt de bal weg van het doel. Pîrvu kopt de bal weg. Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mienculewicz onderschept slim de pass. Mienculewicz met een sublieme pass. Santos Ortiz is nu in balbezit. Santos Ortiz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSSiuwaks - LZS Jasionka 0:4

43e minuut.
Bychowiec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pîrvu probeert naar een medespeler te passen. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Ortiz rent richting de bal. Santos Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSSiuwaks 70%, LZS Jasionka 30%.
KSSiuwaks - LZS Jasionka 0:4

47e minuut.
Hempel kopt de bal weg. Stemmer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santos Ortiz rent richting de bal. Santos Ortiz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Plesca onderschept slim de pass. Nedeljkov geeft een lange en hoge pass. Santos Ortiz kopt de bal weg. Hempel rent richting de bal. Hempel draait met de bal, schiet en ... Życiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Camoranesi zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Szalus geeft de bal voor. Camoranesi heeft problemen om de bal te vangen. Camoranesi speelt de bal door. Mienculewicz probeert naar een medespeler te passen. Santos Ortiz is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Życiński met een sublieme pass. Plesca kopt de bal weg. Daar is Stemmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hempel is nu in balbezit. Hempel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSSiuwaks - LZS Jasionka 0:5

63e minuut.
Nedeljkov neemt vlug de vrije trap. Depcik kopt de bal weg. Santos Ortiz is nu in balbezit. Santos Ortiz draait met de bal, schiet en ... Życiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSSiuwaks - LZS Jasionka 0:6

75e minuut.
Mienculewicz kopt de bal weg. Santos Ortiz probeert de bal met de borst te controleren. Schneider is nu in balbezit. Santos Ortiz onderschept slim de pass. Santos Ortiz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSSiuwaks 69%, LZS Jasionka 31%.
KSSiuwaks - LZS Jasionka 0:6