Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Preczów Legia Wronki
skrzydeła2 Tactiek 5-3-2
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
44.8 gemiddelde waardering 48.5
good Schieten solid
solid Passen good
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Klungelig pakt Ibrahimagić de bal. Molano geeft een lange en hoge pass. Bork kopt de bal weg. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Stewart passt de bal met de wreef. Pletosu rent richting de bal. Pletosu passt de bal zonder na te denken. Bork is nu in balbezit. Bork draait met de bal, schiet en ... Hoža probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Bakmaz geeft de bal voor. Ibrahimagić kopt de bal weg. Ješić verovert de bal door een tackle van achteren. Candussi is nu in balbezit. Candussi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Inworp. Candussi met een snelle inworp. Penkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Penkov geeft een hoge lob. Aspas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pletosu passt de bal zonder na te denken. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap. Satan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - Legia Wronki 1:0

43e minuut.
Candussi met de inworp. Penkov rent richting de bal. Penkov passt de bal in één keer door. Botezatu is nu in balbezit. Botezatu geeft de bal voor. Vidić bokst de bal weg. Aspas is nu in balbezit. Aspas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Preczów - Legia Wronki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Preczów 46%, Legia Wronki 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Preczów - Legia Wronki 1:1

49e minuut.
Yurdal met een sublieme pass. Botezatu speelt de bal door. Ibrahimagić is nu in balbezit. Aspas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspas schiet op doel. Vidić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Yurdal verovert de bal door een tackle van achteren. Pletosu rent richting de bal. Pletosu probeert naar een medespeler te passen. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Estrada geeft een hoge lob. Bucalo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Penkov speelt de bal door. Botezatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Botezatu draait met de bal, schiet en ... Vidić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - Legia Wronki 1:2

61e minuut.
Candussi rent richting de bal. Candussi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lelka de bal onder controle te krijgen. Ibrahimagić rent richting de bal. Ibrahimagić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - Legia Wronki 1:3

63e minuut.
Bakmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakmaz geeft een lange en hoge pass. Ibrahimagić is nu in balbezit. Ibrahimagić draait met de bal, schiet en ... Vidić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Preczów - Legia Wronki 1:4

65e minuut.
Bakmaz probeert naar een medespeler te passen. Penkov rent richting de bal. Penkov geeft een lange en hoge pass. Ibrahimagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrahimagić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valverde komt het veld opgelopen. Jodłowiec komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Songin komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Aspas stond buitenspel. Krzaklewski komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Songin kopt de bal weg. Jodłowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jodłowiec geeft een lange en hoge pass. Candussi geeft een hoge lob. Jodłowiec kopt de bal weg. Hoža probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Songin rent richting de bal. Songin geeft een hoge lob. Betka rent richting de bal. Grzechowiak onderschept slim de pass. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ... Hoža probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Preczów 46%, Legia Wronki 54%.
KS Preczów - Legia Wronki 1:4