Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.008
  • Stadion: Ks Amator Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 23949
Ks Amator KS Preczów
ml2 Tactiek skrzydeła2
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
16 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
47.7 gemiddelde waardering 45.7
good Schieten solid
good Passen very good
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Gujral kopt de bal weg. Stewart probeert naar een medespeler te passen. Grzechowiak is nu in balbezit. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - KS Preczów 0:1

6e minuut.
Lelka geeft een lange en hoge pass. Bork kopt de bal weg. Klungelig pakt Laczi de bal. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - KS Preczów 0:2

8e minuut.
Grzechowiak rent richting de bal. Stewart rent richting de bal. Stewart probeert naar een medespeler te passen. Bork bereikt de bal nog maar net als eerste. Bork schiet op doel. Bárányos bokst de bal weg.

11e minuut.
Valverde passt de bal in één keer door. Pletosu rent richting de bal. Pletosu speelt de bal door. Grzechowiak is nu in balbezit. Grzechowiak draait met de bal, schiet en ... Bárányos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Stewart probeert naar een medespeler te passen. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu speelt de bal door. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bucalo is nu in balbezit. Lisiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lisiewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pruteanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Vidić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dürrenmatt rent richting de bal. Dürrenmatt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - KS Preczów 1:2

15e minuut.
Valverde probeert naar een medespeler te passen. Pletosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletosu geeft een lange en hoge pass. Grzechowiak is nu in balbezit. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap. Bárányos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Daar is Cillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cillo passt de bal met de wreef. Dürrenmatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dürrenmatt schiet op doel. Vidić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ks Amator - KS Preczów 2:2

16e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vidić niet meer kan verder spelen. Henicke komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Vass rent richting de bal. Daar is Vass, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vass geeft de bal voor. Klungelig pakt Dürrenmatt de bal. Dürrenmatt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sibiescu met een snelle inworp. Lisiewicz geeft een hoge lob. Vass rent richting de bal. Vass geeft de bal voor. Pruteanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Henicke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Sibiescu is nu in balbezit. Sibiescu geeft de bal voor. Valverde probeert de bal aan de voet te houden. Dürrenmatt is nu in balbezit. Dürrenmatt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Vass is nu in balbezit. Vass geeft een lange en hoge pass. Gujral kopt de bal weg. Vass bereikt de bal nog maar net als eerste. Vass haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gujral bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiewicz onderschept slim de pass. Bucalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucalo geeft de bal voor. Pruteanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Vass passt de bal in één keer door. Pruteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu geeft een hoge lob. Dürrenmatt rent richting de bal. Dürrenmatt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - KS Preczów 3:2

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pletosu zal de hoekschop nemen. Stewart kopt de bal weg. Bork rent richting de bal. Bork haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cillo heeft problemen om de bal te vangen. Valverde geeft de bal voor. Bork rent richting de bal. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Laczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bork verovert de bal door een tackle van achteren. Bork passt de bal met de wreef. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Amator 54%, KS Preczów 46%.
Ks Amator - KS Preczów 3:2

48e minuut.
Van Acker onderschept slim de pass. Van Acker geeft de bal voor. Dürrenmatt is nu in balbezit. Dürrenmatt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - KS Preczów 4:2

52e minuut.
Pletosu rent richting de bal. Pletosu geeft een hoge lob. Grzechowiak rent richting de bal. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap. Laczi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bárányos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Hirt is nu in balbezit. Stewart verovert de bal door een tackle van achteren. Stewart passt de bal in één keer door. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - KS Preczów 4:3

66e minuut.
Daar is Stewart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiabane bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Grzechowiak zijn tegenspeler op de grond. Grzechowiak krijgt een gele kaart. Fiabane raakt geblesseerd tijdens het duel. Kopaniecki komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Vass kopt de bal weg. Sibiescu geeft een lange en hoge pass. Dürrenmatt is nu in balbezit. Dürrenmatt haalt uit met een fantastische trap. Henicke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - KS Preczów 5:3

71e minuut.
Lisiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cillo geeft de bal voor. Vass bereikt de bal nog maar net als eerste. Vass haalt uit met een fantastische trap. Dürrenmatt maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - KS Preczów 6:3

75e minuut.
Buitenspel voor Pruteanu. Goede buitenspelval van de verdediging. Songin komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki passt de bal in één keer door. Lisiewicz geeft een hoge lob. Dürrenmatt rent richting de bal. Dürrenmatt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Amator - KS Preczów 7:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Amator 59%, KS Preczów 41%.
Ks Amator - KS Preczów 7:3