Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kasinka Mała FC OLIMPIA ZKS Elblag
433 off Tactiek Reprezentacja
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 56.7
very good Schieten solid
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Lercher heeft problemen om de bal te vangen. Eşsiz verovert de bal door een tackle van achteren. Eşsiz passt de bal in één keer door. Radeljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radeljić haalt uit met een fantastische trap. Geršovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Lessa Brandão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pędziwiatr probeert naar een medespeler te passen. Lessa Brandão probeert naar een medespeler te passen. Rosell rent richting de bal. Rosell draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Pleşu probeert naar een medespeler te passen. Šimon is nu in balbezit. Šimon passt de bal met de wreef. Lung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kasinka Mała FC 38%, OLIMPIA ZKS Elblag 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kasinka Mała FC - OLIMPIA ZKS Elblag 0:0

58e minuut.
Ericsson kopt de bal weg. Vicente Rico heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosell. Rosell krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Pleşu geeft de bal voor. Klungelig pakt Watteau de bal. Lercher is nu in balbezit. Lercher haalt uit met een fantastische trap. Özerdenerli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kasinka Mała FC - OLIMPIA ZKS Elblag 1:0

72e minuut.
Watteau controleert de bal met de borst. Lercher rent richting de bal. Watteau begaat een overtreding. Watteau krijgt een gele kaart. Lercher is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šimon met een snel genomen vrije trap. Lercher is nu in balbezit. Reiss rent richting de bal. Reiss haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ericsson geeft de bal voor. Olszanecki controleert de bal met de borst. Reiss is nu in balbezit. Pleşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Inworp. Pflügl komt het veld opgelopen. Anghelache komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ngọc Cường passt de bal zonder na te denken. Pleşu geeft een lange en hoge pass. Watteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelache onderschept slim de pass. Anghelache schiet op doel. Özerdenerli bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Inworp. Pleşu met de inworp. Pflügl geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Reiss de bal. Reiss haalt uit met een fantastische trap. Özerdenerli bokst de bal weg.

89e minuut.
Šimon rent richting de bal. Eşsiz is nu in balbezit. Eşsiz geeft een lange en hoge pass. Rosell krijgt zijn hoofd ertegen. Geršovas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kasinka Mała FC - OLIMPIA ZKS Elblag 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kasinka Mała FC 35%, OLIMPIA ZKS Elblag 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kasinka Mała FC - OLIMPIA ZKS Elblag 1:1