Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mazowsze Płock Gdyńskie Lwy
5-3-2 Tactiek WINGS
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 54.2
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Andreasson kopt de bal weg. Tedini bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaloldo speelt de bal door. Tedini is nu in balbezit. Tedini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Fuser probeert naar een medespeler te passen. Jańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Jańczyk passt de bal in één keer door. Opolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Opolski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dimitrakis geeft de bal voor. Tedini kopt de bal weg. Zawisza probeert de bal aan de voet te houden. Andreasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreasson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mandra verovert de bal door een tackle van achteren. Fuser is nu in balbezit. Fuser probeert naar een medespeler te passen. Lacoste is nu in balbezit. Lacoste geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jańczyk passt de bal met de wreef. Fuser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuser passt de bal met de wreef. Savón bereikt de bal nog maar net als eerste. Savón haalt uit met een fantastische trap. Medgyesi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Beţivu heeft problemen om de bal te vangen. Vilar rent richting de bal. Vilar passt de bal in één keer door. Tedini is nu in balbezit. Tedini draait met de bal, schiet en ... Kouloubrakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Beţivu kopt de bal weg. Lacoste is nu in balbezit. Mandra verovert de bal door een tackle van achteren. Mandra geeft een hoge lob. Tedini springt en kopt de bal. Kouloubrakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Vilar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Beţivu kopt de bal weg. Lacoste probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bieliński is nu in balbezit. Bieliński draait met de bal, schiet en ... Kouloubrakis bokst de bal weg.

36e minuut.
Medgyesi speelt de bal door. Jańczyk is nu in balbezit. Jańczyk met een sublieme pass. Opolski rent richting de bal. Opolski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Andreasson rent richting de bal. Andreasson passt de bal in één keer door. Volconov rent richting de bal. Tedini verovert de bal door een tackle van achteren. Tedini draait met de bal, schiet en ... Kouloubrakis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazowsze Płock 55%, Gdyńskie Lwy 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mazowsze Płock - Gdyńskie Lwy 0:0

56e minuut.
Casaloldo passt de bal in één keer door. Mandra is nu in balbezit. Vilar met een sublieme pass. Tedini rent richting de bal. Tedini schiet op doel. Kouloubrakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Andreasson rent richting de bal. Andreasson passt de bal in één keer door. Tedini heeft problemen om de bal te vangen. Vilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mandra kopt de bal weg. Tedini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tedini passt de bal zonder na te denken. Andreasson rent richting de bal. Andreasson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Mandra neemt vlug de vrije trap. Andreasson kopt de bal weg. Klungelig pakt Ceará de bal. Tedini verovert de bal door een tackle van achteren. Tedini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Khallali bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilar met een sublieme pass. Volconov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tedini onderschept slim de pass. Tedini draait met de bal, schiet en ... Kouloubrakis bokst de bal weg.

83e minuut.
Gualdino rent richting de bal. Gualdino geeft een hoge lob. Fuser kopt de bal weg. Savón bereikt de bal nog maar net als eerste. Savón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Vilar passt de bal zonder na te denken. Tedini rent richting de bal. Zawisza is nu in balbezit. Tedini verovert de bal door een tackle van achteren. Tedini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazowsze Płock 46%, Gdyńskie Lwy 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mazowsze Płock - Gdyńskie Lwy 0:0