Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKP LECH POZNAN Fc SlamSY
kolejorz Tactiek ziomek
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 59.2
solide Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Adams rent richting de bal. Dobrinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinescu geeft een hoge lob. Bədirxanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədirxanlı draait met de bal, schiet en ... Owczarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Mamoru geeft de bal voor. Inworp. Missiaglia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lanchner is nu in balbezit. Lanchner geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Zukić rent richting de bal. Zukić geeft de bal voor. Żurek heeft problemen om de bal te vangen. Bədirxanlı rent richting de bal. Bədirxanlı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Dobrinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lanchner is nu in balbezit. Lanchner passt de bal met de wreef. Quintana Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana Fernández draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Todorovski rent richting de bal. Elma onderschept slim de pass. Spinazzola rent richting de bal. Spinazzola draait met de bal, schiet en ... Owczarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Żurek passt de bal zonder na te denken. Todorovski rent richting de bal. Todorovski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bədirxanlı de bal. Bədirxanlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Lanchner passt de bal met de wreef. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu geeft een hoge lob. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Todorovski speelt de bal door. Spinazzola rent richting de bal. Bədirxanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədirxanlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKP LECH POZNAN - Fc SlamSY 0:1

34e minuut.
Zukić is nu in balbezit. Zukić probeert naar een medespeler te passen. Białożyt geeft een hoge lob. Quintana Fernández is nu in balbezit. Quintana Fernández draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Todorovski geeft de bal voor. Żurek met een sublieme pass. Elma is nu in balbezit. Bədirxanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Bədirxanlı schiet op doel. Owczarek bokst de bal weg.

41e minuut.
Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədirxanlı onderschept slim de pass. Elma onderschept slim de pass. Spinazzola onderschept slim de pass. Spinazzola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Mamoru verovert de bal door een tackle van achteren. Mamoru speelt de bal door. Klungelig pakt Dubrawski de bal. Oparin bereikt de bal nog maar net als eerste. Oparin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Żurek is nu in balbezit. Żurek geeft een hoge lob. Spinazzola rent richting de bal. Spinazzola schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Chovinista de bal. Bədirxanlı rent richting de bal. Bədirxanlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKP LECH POZNAN - Fc SlamSY 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKP LECH POZNAN 64%, Fc SlamSY 36%.
WKP LECH POZNAN - Fc SlamSY 0:2

47e minuut.
Engelke rent richting de bal. Engelke geeft een hoge lob. Chovinista kopt de bal weg. Żurek is nu in balbezit. Żurek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Engelke kopt de bal weg. Todorovski speelt de bal door. Fletcher heeft problemen om de bal te vangen. Spinazzola onderschept slim de pass. Spinazzola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Todorovski passt de bal zonder na te denken. Bədirxanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Chovinista legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chovinista krijgt een gele kaart. Bədirxanlı raakt geblesseerd tijdens het duel. Bədirxanlı zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Owczarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Todorovski speelt de bal door. Bədirxanlı is nu in balbezit. Elma legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bədirxanlı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Todorovski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Zukić geeft een lange en hoge pass. Daar is Elma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bədirxanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Bədirxanlı draait met de bal, schiet en ... Owczarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Todorovski probeert naar een medespeler te passen. Żurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żurek probeert naar een medespeler te passen. Spinazzola is nu in balbezit. Spinazzola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Todorovski heeft problemen om de bal te vangen. Todorovski passt de bal met de wreef. Żurek rent richting de bal. Bədirxanlı is nu in balbezit. Bədirxanlı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKP LECH POZNAN 62%, Fc SlamSY 38%.
WKP LECH POZNAN - Fc SlamSY 0:2