Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Magic Niezabyszewo Ostrovia 1909
wsl_v01 Tactiek Barca
48% Balbezit 52%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 49.6
poor Schieten excellent
poor Passen solid
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Skorulski passt de bal zonder na te denken. Inworp. Furtok met een snelle inworp. Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - Ostrovia 1909 0:1

4e minuut.
Tryndets is nu in balbezit. Tryndets speelt de bal door. Szuszkiewicz rent richting de bal. Murdzak onderschept slim de pass. Murdzak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Pazoła is nu in balbezit. Pazoła passt de bal in één keer door. Grześkowiak rent richting de bal. Nae is nu in balbezit. Nae draait met de bal, schiet en ... Olszówka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Boniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Boniecki passt de bal zonder na te denken. Pazoła probeert naar een medespeler te passen. Nae is nu in balbezit. Nae haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Nae passt de bal in één keer door. Szulgo onderschept slim de pass. Klungelig pakt Murdzak de bal. Murdzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - Ostrovia 1909 0:2

20e minuut.
Pazoła passt de bal in één keer door. Furtok met een sublieme pass. Nae is nu in balbezit. Nae geeft een lange en hoge pass. Murdzak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kopernik is nu in balbezit. Pazoła verovert de bal door een tackle van achteren. Pazoła met een sublieme pass. Murdzak rent richting de bal. Murdzak schiet op doel. Olszówka bokst de bal weg.

25e minuut.
Szuszkiewicz geeft een hoge lob. Grześkowiak kopt de bal weg. Nae rent richting de bal. Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak schiet op doel. Olszówka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Pazoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazoła passt de bal met de wreef. Daar is Boniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murdzak is nu in balbezit. Murdzak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Magic Niezabyszewo 79%, Ostrovia 1909 21%.
KS Magic Niezabyszewo - Ostrovia 1909 0:2

64e minuut.
Nowik met een sublieme pass. Pazoła rent richting de bal. Pazoła geeft een hoge lob. Daar is Nae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nae schiet op doel. Olszówka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szulgo onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pazoła passt de bal zonder na te denken. Grześkowiak is nu in balbezit. Grześkowiak passt de bal in één keer door. Nae is nu in balbezit. Nae draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - Ostrovia 1909 0:3

77e minuut.
Skorulski verovert de bal door een tackle van achteren. Skorulski geeft de bal voor. Szadecki speelt de bal door. Daar is Murdzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murdzak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Zapatinas geeft een lange en hoge pass. Nowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak verovert de bal door een tackle van achteren. Murdzak haalt uit met een fantastische trap. Olszówka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - Ostrovia 1909 0:4

85e minuut.
Murdzak probeert de bal aan de voet te houden. Nowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak begaat een overtreding. Murdzak krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Szaleniec kopt de bal weg. Kopernik rent richting de bal. Kopernik passt de bal met de wreef. Murdzak is nu in balbezit. Murdzak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Olszówka speelt de bal door. Pazoła kopt de bal weg. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nowik heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Magic Niezabyszewo - Ostrovia 1909 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Magic Niezabyszewo 74%, Ostrovia 1909 26%.
KS Magic Niezabyszewo - Ostrovia 1909 0:5