Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Białe rękawki FC Skrzydlaci
451 druga Tactiek Skrzydlata
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
52.6 gemiddelde waardering 51.5
solid Schieten excellent
very good Passen good
good Verdedigen adequate


20e minuut.
Pohančeník is nu in balbezit. Jabłonowski begaat een overtreding. Pohančeník is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciampoli met een snel genomen vrije trap. Rüger krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe rękawki FC - Skrzydlaci 1:0

22e minuut.
Kvist heeft problemen om de bal te vangen. Jičínský rent richting de bal. Jičínský passt de bal zonder na te denken. Pohančeník rent richting de bal. Pohančeník draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kufieta probeert naar een medespeler te passen. Huzior is nu in balbezit. Bogach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bogach krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Jičínský met een sublieme pass. Pohančeník bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jabłonowski. Jabłonowski krijgt een gele kaart.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jędrzejak met een snelle inworp. Ciampoli geeft een lange en hoge pass. Rüger rent richting de bal. Rüger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe rękawki FC - Skrzydlaci 2:0

35e minuut.
Wiedźmin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jičínský de bal. Jičínský met een sublieme pass. Rüger is nu in balbezit. Rüger draait met de bal, schiet en ... Turewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Stramowski is nu in balbezit. Stramowski speelt de bal door. Daar is Place, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Place schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Białe rękawki FC 38%, Skrzydlaci 62%.
Białe rękawki FC - Skrzydlaci 2:0

60e minuut.
Jičínský passt de bal zonder na te denken. Ciampoli met een sublieme pass. Rüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüger haalt uit met een fantastische trap. Turewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rüger onderschept slim de pass. Wiedźmin geeft de bal voor. Campano Hernando rent richting de bal. Campano Hernando draait met de bal, schiet en ... Merchadier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe rękawki FC - Skrzydlaci 2:1

65e minuut.
Kvist kopt de bal weg. Stramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stramowski geeft de bal voor. Campano Hernando bereikt de bal nog maar net als eerste. Campano Hernando schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Butucea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lang heeft problemen om de bal te vangen. Lang geeft de bal voor. Campano Hernando heeft problemen om de bal te vangen. Campano Hernando schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Białe rękawki FC - Skrzydlaci 2:2

80e minuut.
Place rent richting de bal. Campano Hernando bereikt de bal nog maar net als eerste. Place bereikt de bal nog maar net als eerste. Place haalt uit met een fantastische trap. Merchadier probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Serangelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jičínský rent richting de bal. Jičínský speelt de bal door. Huzior rent richting de bal. Huzior schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Inworp. Huzior met een snelle inworp. Serangelo speelt de bal door. Pohančeník bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohančeník haalt uit met een fantastische trap. Turewicz bokst de bal weg.

86e minuut.
Butucea rent richting de bal. Huzior begaat een overtreding. Butucea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Butucea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Campano Hernando bereikt de bal nog maar net als eerste. Campano Hernando schiet op doel. Merchadier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Białe rękawki FC 46%, Skrzydlaci 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Białe rękawki FC - Skrzydlaci 2:2