Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VN Niebocko Kasinka Mała FC
My Tactiek 433 off
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 6
56.4 gemiddelde waardering 62.6
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Reiss rent richting de bal. Lercher bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Lercher is nu in balbezit. Lercher schiet op doel. Kmiecik bokst de bal weg.

4e minuut.
Lung passt de bal met de wreef. Šimon rent richting de bal. Šimon met een sublieme pass. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - Kasinka Mała FC 0:1

10e minuut.
Mordechaj rent richting de bal. Šimon verovert de bal door een tackle van achteren. Šimon passt de bal in één keer door. Daar is Lercher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lercher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rigante kopt de bal weg. Demiańczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Demiańczuk geeft een lange en hoge pass. Rigante maakt een snoekduik en kopt de bal. Geršovas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VN Niebocko - Kasinka Mała FC 1:1

24e minuut.
Lung probeert naar een medespeler te passen. Šimon is nu in balbezit. Šimon probeert naar een medespeler te passen. Lercher controleert de bal met de borst. Lercher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lung passt de bal met de wreef. Šimon rent richting de bal. Šimon passt de bal met de wreef. Lercher rent richting de bal. Lercher schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Lung kopt de bal weg. Šimon rent richting de bal. Šimon passt de bal zonder na te denken. Daar is Lercher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lercher schiet op doel. Kmiecik bokst de bal weg. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss schiet op doel. Kmiecik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VN Niebocko - Kasinka Mała FC 1:2

33e minuut.
Reiss passt de bal in één keer door. Pleşu probeert naar een medespeler te passen. Crodino probeert naar een medespeler te passen. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Šimon onderschept slim de pass. Šimon geeft de bal voor. Reiss kopt de bal weg. Lercher is nu in balbezit. Lercher schiet op doel. Kmiecik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Siedłowski is nu in balbezit. Pleşu verovert de bal door een tackle van achteren. Pleşu met een sublieme pass. Reiss rent richting de bal. Reiss draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VN Niebocko 62%, Kasinka Mała FC 38%.
VN Niebocko - Kasinka Mała FC 1:2

47e minuut.
Rigante kopt de bal weg. Siedłowski kan de bal niet met de borst controleren. Lung geeft een hoge lob. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss draait met de bal, schiet en ... Kmiecik bokst de bal weg.

48e minuut.
Lung speelt de bal door. Lercher rent richting de bal. Met opzet legt Wierzba zijn tegenspeler op de grond. Wierzba krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Lercher is nu in balbezit. Wierzba verovert de bal door een tackle van achteren. Wierzba geeft een hoge lob. Lercher is nu in balbezit. Lercher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Link probeert naar een medespeler te passen. Gia Kiên rent richting de bal. Solnica schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Solnica moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Solnica schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

70e minuut.
Šimon passt de bal in één keer door. Daar is Lung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lung met een sublieme pass. Šimon is nu in balbezit. Šimon geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Link controleert de bal met de borst. Crodino bereikt de bal nog maar net als eerste. Link onderschept slim de pass. Link draait met de bal, schiet en ... Geršovas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VN Niebocko - Kasinka Mała FC 2:2

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pflügl komt het veld opgelopen. Anghelache komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Mordechaj rent richting de bal. Crodino onderschept slim de pass. Crodino passt de bal zonder na te denken. Reiss rent richting de bal. Reiss schiet op doel. Kmiecik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Anghelache bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pleşu zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Anghelache de bal. Ngọc Cường rent richting de bal. Ngọc Cường haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VN Niebocko 53%, Kasinka Mała FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VN Niebocko - Kasinka Mała FC 2:2