Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKP LECH POZNAN Mazowsze Płock
kolejorz Tactiek 5-3-2
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 57.5
very good Schieten excellent
good Passen excellent
very good Verdedigen solid


8e minuut.
Opolski is nu in balbezit. Chovinista bereikt de bal nog maar net als eerste. Opolski verovert de bal door een tackle van achteren. Opolski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKP LECH POZNAN - Mazowsze Płock 0:1

10e minuut.
Casaloldo rent richting de bal. Adams onderschept slim de pass. Adams passt de bal in één keer door. Quintana Fernández is nu in balbezit. Quintana Fernández haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Missiaglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Missiaglia probeert naar een medespeler te passen. Oparin speelt de bal door. Quintana Fernández rent richting de bal. Quintana Fernández schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Fuser probeert naar een medespeler te passen. Jańczyk is nu in balbezit. Jańczyk passt de bal met de wreef. Savón bereikt de bal nog maar net als eerste. Savón draait met de bal, schiet en ... Owczarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Klungelig pakt Oparin de bal. Oparin probeert naar een medespeler te passen. Adams is nu in balbezit. Adams schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WKP LECH POZNAN - Mazowsze Płock 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKP LECH POZNAN 49%, Mazowsze Płock 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WKP LECH POZNAN - Mazowsze Płock 1:1

47e minuut.
Savón passt de bal in één keer door. Lacoste is nu in balbezit. Lacoste passt de bal in één keer door. Savón bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuser geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Casaloldo passt de bal zonder na te denken. Lacoste rent richting de bal. Lacoste passt de bal zonder na te denken. Opolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Opolski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Owczarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WKP LECH POZNAN - Mazowsze Płock 1:2

62e minuut.
Oparin rent richting de bal. Quintana Fernández rent richting de bal. Oparin met een sublieme pass. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Casaloldo onderschept slim de pass. Casaloldo geeft een lange en hoge pass. Elma heeft problemen om de bal te vangen. Opolski is nu in balbezit. Opolski haalt uit met een fantastische trap. Owczarek bokst de bal weg.

65e minuut.
Wieczorek rent richting de bal. Wieczorek geeft de bal voor. Zawisza controleert de bal met de borst. Quintana Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana Fernández schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Chovinista geeft een hoge lob. Inworp. Lacoste met een snelle inworp. Fuser geeft een hoge lob. Opolski maakt een snoekduik en kopt de bal. Owczarek bokst de bal weg.

81e minuut.
Kouloubrakis trapt de bal weg van het doel. Opolski kopt de bal weg. Wieczorek probeert de bal aan de voet te houden. Jańczyk rent richting de bal. Jańczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WKP LECH POZNAN - Mazowsze Płock 1:3

85e minuut.
Ceará passt de bal zonder na te denken. Oparin met een sublieme pass. Quintana Fernández rent richting de bal. Beţivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beţivu passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKP LECH POZNAN 55%, Mazowsze Płock 45%.
WKP LECH POZNAN - Mazowsze Płock 1:3