Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Białe rękawki FC KS Magic Niezabyszewo
451 druga Tactiek wsl_v01
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 29
solide Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Szulgo geeft de bal voor. Kufieta geeft een hoge lob. Daar is Rüger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jičínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Jičínský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Białe rękawki FC - KS Magic Niezabyszewo 1:0

6e minuut.
Skorulski is nu in balbezit. Pohančeník verovert de bal door een tackle van achteren. Pohančeník met een sublieme pass. Rüger rent richting de bal. Rüger schiet op doel. Olszówka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe rękawki FC - KS Magic Niezabyszewo 2:0

9e minuut.
Lang is nu in balbezit. Lang geeft een hoge lob. Rüger is nu in balbezit. Rüger draait met de bal, schiet en ... Olszówka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Białe rękawki FC - KS Magic Niezabyszewo 3:0

11e minuut.
Serangelo onderschept slim de pass. Serangelo geeft een hoge lob. Rüger kopt de bal weg. Pohančeník rent richting de bal. Pohančeník schiet op doel. Olszówka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Boniecki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pohančeník met de inworp. Jičínský probeert de bal met de borst te controleren. Jičínský geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Jičínský is nu in balbezit. Jičínský passt de bal zonder na te denken. Huzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Huzior schiet op doel. Olszówka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Złomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek passt de bal in één keer door. Gavião bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavião geeft een lange en hoge pass. Rüger maakt een snoekduik en kopt de bal. Olszówka bokst de bal weg.

21e minuut.
Pohančeník is nu in balbezit. Pohančeník passt de bal in één keer door. Rüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüger haalt uit met een fantastische trap. Olszówka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe rękawki FC - KS Magic Niezabyszewo 4:0

25e minuut.
Boniecki speelt de bal door. Jičínský probeert naar een medespeler te passen. Złomek geeft een lange en hoge pass. Rüger rent richting de bal. Rüger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Szulgo verovert de bal door een tackle van achteren. Serangelo rent richting de bal. Jičínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüger haalt uit met een fantastische trap. Olszówka bokst de bal weg.

29e minuut.
Jičínský passt de bal in één keer door. Rüger rent richting de bal. Szulgo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szulgo krijgt een gele kaart. Rüger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jičínský legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Olszówka bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Serangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Serangelo geeft een lange en hoge pass. Rüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüger draait met de bal, schiet en ... Olszówka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe rękawki FC - KS Magic Niezabyszewo 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Białe rękawki FC 24%, KS Magic Niezabyszewo 76%.
Białe rękawki FC - KS Magic Niezabyszewo 5:0

50e minuut.
Jičínský verovert de bal door een tackle van achteren. Jičínský geeft een hoge lob. Rüger is nu in balbezit. Rüger haalt uit met een fantastische trap. Olszówka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Jičínský geeft een hoge lob. Huzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Huzior passt de bal zonder na te denken. Rüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüger haalt uit met een fantastische trap. Olszówka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Złomek passt de bal zonder na te denken. Huzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Huzior speelt de bal door. Klungelig pakt Rüger de bal. Rüger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe rękawki FC - KS Magic Niezabyszewo 6:0

64e minuut.
Giakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavião legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giakos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kornalewicz neemt de penalty, wat een uithaal! Merchadier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe rękawki FC - KS Magic Niezabyszewo 6:1

66e minuut.
Lang heeft problemen om de bal te vangen. Merchadier met een sublieme pass. Rüger bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüger draait met de bal, schiet en ... Olszówka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe rękawki FC - KS Magic Niezabyszewo 7:1

73e minuut.
Jičínský bereikt de bal nog maar net als eerste. Jičínský passt de bal in één keer door. Daar is Huzior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huzior draait met de bal, schiet en ... Olszówka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Huzior bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kopernik geeft de bal voor. Węgrzynowski kopt de bal weg. Giakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Giakos schiet op doel. Merchadier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Białe rękawki FC - KS Magic Niezabyszewo 7:2

80e minuut.
Kopernik rent richting de bal. Serangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Serangelo geeft een hoge lob. Rüger rent richting de bal. Rüger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Szuszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Kufieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufieta geeft de bal voor. Huzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Huzior haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Białe rękawki FC 27%, KS Magic Niezabyszewo 73%.
Białe rękawki FC - KS Magic Niezabyszewo 7:2