Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OLIMPIA ZKS Elblag VN Niebocko
Reprezentacja Tactiek My
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 56
zeer goed Schieten goed
formidabel Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Thiemann probeert naar een medespeler te passen. Radeljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Siedłowski begaat een overtreding. Radeljić raakt geblesseerd tijdens het duel. Eşsiz wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Eşsiz kopt de bal weg. Tetwin heeft problemen om de bal te vangen. Radeljić onderschept slim de pass. Radeljić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLIMPIA ZKS Elblag - VN Niebocko 1:0

20e minuut.
Eşsiz speelt de bal door. Thiemann speelt de bal door. Tătăran speelt de bal door. Rosell is nu in balbezit. Rosell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Radeljić rent richting de bal. Butz onderschept slim de pass. Butz geeft een lange en hoge pass. Daar is Gia Kiên, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gia Kiên geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pędziwiatr onderschept slim de pass. Pędziwiatr met een sublieme pass. Tătăran is nu in balbezit. Tătăran geeft de bal voor. Rosell springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLIMPIA ZKS Elblag 44%, VN Niebocko 56%.
OLIMPIA ZKS Elblag - VN Niebocko 1:0

50e minuut.
Thiemann met een snelle inworp. Eşsiz speelt de bal door. Radeljić rent richting de bal. Radeljić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OLIMPIA ZKS Elblag - VN Niebocko 2:0

65e minuut.
Daar is Demiańczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eşsiz is nu in balbezit. Eşsiz geeft een lange en hoge pass. Rosell bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosell haalt uit met een fantastische trap. Bajor bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLIMPIA ZKS Elblag 57%, VN Niebocko 43%.
OLIMPIA ZKS Elblag - VN Niebocko 2:0