Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mazowsze Płock Fc SlamSY
5-3-2 Tactiek ziomek
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 55.2
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


8e minuut.
Żurek passt de bal met de wreef. Todorovski is nu in balbezit. Todorovski passt de bal in één keer door. Spinazzola rent richting de bal. Spinazzola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pisarczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Savón de bal. Dobrinescu rent richting de bal. Opolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Opolski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazowsze Płock - Fc SlamSY 1:0

17e minuut.
Piţigoi passt de bal in één keer door. Savón bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dobrinescu zijn tegenspeler op de grond. Dobrinescu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

17e minuut.
Savón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pisarczyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Savón de bal. Opolski rent richting de bal. Opolski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Piţigoi de bal onder controle te krijgen. Bruzzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Casaloldo rent richting de bal. Casaloldo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Piţigoi de bal onder controle te krijgen. Opolski is nu in balbezit. Opolski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Opolski is nu in balbezit. Opolski passt de bal met de wreef. Pisarczyk probeert naar een medespeler te passen. Savón rent richting de bal. Savón haalt uit met een fantastische trap. Bruzzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Żurek kopt de bal weg. Spinazzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Todorovski draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazowsze Płock 47%, Fc SlamSY 53%.
Mazowsze Płock - Fc SlamSY 1:0

48e minuut.
Jańczyk speelt de bal door. Makridakis geeft een hoge lob. Bədirxanlı kopt de bal weg. Spinazzola is nu in balbezit. Spinazzola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Savón bereikt de bal nog maar net als eerste. Savón probeert naar een medespeler te passen. Jańczyk probeert naar een medespeler te passen. Opolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Opolski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazowsze Płock - Fc SlamSY 2:0

62e minuut.
Spinazzola is nu in balbezit. Spinazzola passt de bal in één keer door. Żurek probeert naar een medespeler te passen. Bədirxanlı is nu in balbezit. Bədirxanlı haalt uit met een fantastische trap. Kouloubrakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

65e minuut.
Lacoste is nu in balbezit. Lacoste speelt de bal door. Jańczyk met een sublieme pass. Savón bereikt de bal nog maar net als eerste. Savón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Spinazzola verovert de bal door een tackle van achteren. Todorovski is nu in balbezit. Todorovski passt de bal met de wreef. Bədirxanlı controleert de bal met de borst. Bədirxanlı draait met de bal, schiet en ... Kouloubrakis bokst de bal weg.

75e minuut.
Todorovski rent richting de bal. Todorovski geeft een lange en hoge pass. Zawisza is nu in balbezit. Bədirxanlı onderschept slim de pass. Bədirxanlı haalt uit met een fantastische trap. Kouloubrakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Beţivu rent richting de bal. Beţivu passt de bal in één keer door. Daar is Bədirxanlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bədirxanlı schiet op doel. Kouloubrakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazowsze Płock - Fc SlamSY 2:1

81e minuut.
Casaloldo geeft een lange en hoge pass. Piţigoi probeert de bal aan de voet te houden. Savón is nu in balbezit. Savón haalt uit met een fantastische trap. Makridakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Spinazzola rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pisarczyk. Spinazzola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Todorovski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Spinazzola maakt een snoekduik en kopt de bal. Kouloubrakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mazowsze Płock - Fc SlamSY 2:2

87e minuut.
Klungelig pakt Spinazzola de bal. Casaloldo begaat een overtreding. Spinazzola raakt geblesseerd tijdens het duel. Todorovski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Spinazzola krijgt zijn hoofd ertegen. Kouloubrakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazowsze Płock 60%, Fc SlamSY 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mazowsze Płock - Fc SlamSY 2:2