Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostrovia 1909 Białe rękawki FC
Barca Tactiek 451 druga
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
48.7 gemiddelde waardering 51.7
redelijk Schieten solide
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Grześkowiak passt de bal met de wreef. Pazoła heeft problemen om de bal te vangen. Pazoła probeert naar een medespeler te passen. Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tryndets geeft een hoge lob. Inworp. Huzior met de inworp. Rüger is nu in balbezit. Rüger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Złomek speelt de bal door. Pohančeník speelt de bal door. Rüger heeft problemen om de bal te vangen. Rüger haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zapatinas de bal onder controle te krijgen. Sadek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Murdzak kopt de bal weg. Złomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pestano zijn tegenspeler op de grond. Pestano krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Murdzak passt de bal met de wreef. Furtok probeert naar een medespeler te passen. Grześkowiak probeert naar een medespeler te passen. Pestano rent richting de bal. Pestano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Grześkowiak passt de bal in één keer door. Pazoła is nu in balbezit. Pazoła passt de bal zonder na te denken. Daar is Pestano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pestano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rüger controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zapatinas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gavião probeert de bal aan de voet te houden. Pestano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pestano haalt uit met een fantastische trap. Merchadier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrovia 1909 44%, Białe rękawki FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ostrovia 1909 - Białe rękawki FC 0:0

62e minuut.
Murdzak rent richting de bal. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak rent richting de bal. Furtok geeft een lange en hoge pass. Pestano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Jičínský geeft een lange en hoge pass. Talıb kan de bal niet met de borst controleren. Zapatinas probeert naar een medespeler te passen. Rüger kan de bal niet met de borst controleren. Rüger draait met de bal, schiet en ... Sadek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Pohančeník rent richting de bal. Pohančeník passt de bal in één keer door. Rüger rent richting de bal. Rüger haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Furtok heeft problemen om de bal te vangen. Furtok geeft een hoge lob. Lang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Murdzak is nu in balbezit. Murdzak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostrovia 1909 41%, Białe rękawki FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ostrovia 1909 - Białe rękawki FC 0:0