Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.009
  • Stadion: Mantis Park
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28501
Gdyńskie Lwy OLIMPIA ZKS Elblag
WINGS Tactiek Reprezentacja
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.3 gemiddelde waardering 59.5
very good Schieten very good
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


13e minuut.
Gajkowski geeft een lange en hoge pass. Matuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszanecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Olszanecki krijgt een gele kaart. Matuszyński raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gajkowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Özerdenerli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

28e minuut.
Eşsiz speelt de bal door. Tătăran bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Khallali. Khallali krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Daar is Pędziwiatr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matuszyński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pędziwiatr. Pędziwiatr krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Vilar passt de bal in één keer door. Bieliński is nu in balbezit. Bieliński passt de bal in één keer door. Matuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszyński schiet op doel. Özerdenerli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Pędziwiatr geeft de bal voor. Mellár kopt de bal weg. Mandra is nu in balbezit. Mandra passt de bal met de wreef. Matuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńskie Lwy - OLIMPIA ZKS Elblag 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńskie Lwy 48%, OLIMPIA ZKS Elblag 52%.
Gdyńskie Lwy - OLIMPIA ZKS Elblag 1:0

46e minuut.
Thiemann rent richting de bal. Thiemann geeft een lange en hoge pass. Rosell rent richting de bal. Rosell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Thiemann geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Khallali de bal. Rosell rent richting de bal. Rosell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Eşsiz met een sublieme pass. Tătăran is nu in balbezit. Pędziwiatr met een sublieme pass. Radeljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radeljić draait met de bal, schiet en ... Medgyesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Mandra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandra passt de bal in één keer door. Gajkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajkowski geeft de bal voor. Matuszyński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Inworp. Coral Rosero komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Tătăran speelt de bal door. Mandra met een sublieme pass. Gajkowski probeert naar een medespeler te passen. Bieliński is nu in balbezit. Bieliński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Mandra geeft een hoge lob. Zapletal bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Coral Rosero zijn tegenspeler op de grond. Coral Rosero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńskie Lwy 60%, OLIMPIA ZKS Elblag 40%.
Gdyńskie Lwy - OLIMPIA ZKS Elblag 1:0