Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mazowsze Płock Kasinka Mała FC
5-3-2 ++ Tactiek 433 off
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.7 gemiddelde waardering 61.5
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


16e minuut.
Beţivu heeft problemen om de bal te vangen. Lercher bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawisza is nu in balbezit. Reiss verovert de bal door een tackle van achteren. Reiss haalt uit met een fantastische trap. Kouloubrakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Pleşu geeft de bal voor. Daar is Zawisza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reiss is nu in balbezit. Reiss draait met de bal, schiet en ... Casaloldo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Borkenhagen geeft een hoge lob. Daar is Ceará, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reiss probeert naar een medespeler te passen. Lercher is nu in balbezit. Lercher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ceará passt de bal zonder na te denken. Pisarczyk is nu in balbezit. Pisarczyk passt de bal in één keer door. Lacoste rent richting de bal. Lacoste geeft een hoge lob. Geršovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Opolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Opolski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Casaloldo passt de bal in één keer door. Ngọc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisarczyk begaat een overtreding. Pisarczyk krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Stanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanowski geeft de bal voor. Vicente Rico verovert de bal door een tackle van achteren. Jańczyk rent richting de bal. Jańczyk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazowsze Płock 47%, Kasinka Mała FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mazowsze Płock - Kasinka Mała FC 0:0

48e minuut.
Pleşu geeft een hoge lob. Daar is Zawisza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lercher is nu in balbezit. Lercher schiet op doel. Zawisza probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pleşu geeft een lange en hoge pass. Beţivu is nu in balbezit. Lercher onderschept slim de pass. Lercher draait met de bal, schiet en ... Kouloubrakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazowsze Płock - Kasinka Mała FC 0:1

55e minuut.
Borkenhagen speelt de bal door. Ngọc Cường is nu in balbezit. Ngọc Cường probeert naar een medespeler te passen. Lercher rent richting de bal. Lercher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Borkenhagen geeft de bal voor. Pleşu kopt de bal weg. Daar is Ceará, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reiss is nu in balbezit. Reiss draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pisarczyk is nu in balbezit. Pisarczyk passt de bal in één keer door. Opolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Opolski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mazowsze Płock - Kasinka Mała FC 1:1

77e minuut.
Pisarczyk met een sublieme pass. Lacoste is nu in balbezit. Lacoste passt de bal met de wreef. Stanowski is nu in balbezit. Stanowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Geršovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pflügl komt het veld opgelopen. Anghelache komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Volconov verovert de bal door een tackle van achteren. Volconov passt de bal in één keer door. Lacoste rent richting de bal. Ngọc Cường geeft de bal voor. Anghelache is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Borkenhagen geeft een hoge lob. Pflügl rent richting de bal. Pflügl passt de bal zonder na te denken. Pleşu is nu in balbezit. Pleşu geeft een hoge lob. Kouloubrakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazowsze Płock - Kasinka Mała FC 1:2

88e minuut.
Pleşu is nu in balbezit. Pleşu probeert naar een medespeler te passen. Anghelache is nu in balbezit. Anghelache draait met de bal, schiet en ... Kouloubrakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazowsze Płock - Kasinka Mała FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazowsze Płock 58%, Kasinka Mała FC 42%.
Mazowsze Płock - Kasinka Mała FC 1:3